Forumsal'da bir üye sizin dikkatinizi nasıl çeker?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü

Forumbahane'de bir üye sizin dikkatinizi nasıl çeker?

• Benimle aynı düşünceler içeren yorumlar yaparak

Kullanılan: 13 24.5%
  • Başarılı konular açarak

Kullanılan: 3 5.7%
  • İlginç yorumlarda bulunarak

Kullanılan: 20 37.7%
  • Dikkat çekici bir kullanıcı adı alarak

Kullanılan: 1 1.9%
  • Pm göndererek

Kullanılan: 2 3.8%
  • Çok konu açarak

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer(Belirtiniz)

Kullanılan: 14 26.4%

• Kullanılan toplam oy
    53
Kullandığı üslup ve görüş yazdığı konudaki bilgi birikimine dikkat ediyorum.

Galatasarayımız hakkında bir yorum yapsın ben onu bulurum

Ne ben dikkat çekeyim ne benim dikkatimi çeksin kendi kendime arada takılıyorum yetiyor yeterince başı ağrıyan biriyim daha fazlasına hiç gerek yok

Bilgi birikimi oldugunu belli eden yorumlar yaptiginda,
Ayrica karakter olarak da duzgun, surekli birilerine laf sokmaya calismayan, kendi kendine takilip, bi cizgisi oldugunu belli eden tavirlar icinde oldugunda.

Diger bi secenek de benim sevdigim kisiler sevmeye basladiysa, o zaman bi ilgi alanimin icerisine girer : ))

Bu forumdakiler hep hukukçu mukukçu yaa. '60 anayasası fırlatan olursa dikkatimi çeker mesela. Magna Carta falan fırlatırsa nude etkisi yapar.

• Beğen
Tepkiler: W
ay taktı bu kedi de hukukçulara. hukuk barosundan sonra hakkımızda yorum yapmayı kendine yasaklaman lazımdı bence kedi.

shini tarzında üyeler asla çekmez mesela beni. herkesle samimi olan tipler de. aşırı politik takılan tipler hele hiç. ucuz kompleksli hallerini entellektüel görünüp saklamaya çalışanlar hele ıığ. sağ eğilimliler..yönetimin kolaylıkla satın alabildiği tipler de tabii.

fikirleri olan ve bunu saklamaktan geri durmayan, yalaka olmayan, arkasından konuşmak yerine her düşündüğünü yüzüne söyleyebilen, dobra, komik ve zeki tipler dikkatimi çeker.

ay inşallah sevmediğim hiçbi üyeyi atlamamışımdır hfldjj

İlk paragrafta full laf sokmus ama son paragrafta benden bahsetmiş neyseki

bir çok üyeye taş çıkarırsın da şu x konusu olmasa..yaptıklarını çok çabuk görmezden gelip kabullenmiştin serçe kşu….yakışmadı
En çok bana yapmıştı aslinda tarafli yöneticiler ile sürekli şutlaniyordum banlanmam ricaya bakiyordu benim onu anlamaya calistigim nokta ilk defa bu kadar foruma kendini adamış bir insan olması idi sanki burası reeli reeli sanal gibi idi hassastı forum konusunda ve herkesle tartışiyordu gamsiz olsa üzülmezdim hem haksızlık yapıyor hemde üzülüyordu forum için bilmiyorum ya kült kin tutamıyorum ben )

Geri