Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
baaa yııııl dıııım ama sayın yönetim renklerimize el atın ben kendimi fosforlu mor görsem aşırı mutlu olurum

• Beğen
Tepkiler: RK
Arama butonu, profildeki gönderiler ( kendi mesajlarim ) kısmındaki sorunlar giderilmis olup standarta dönmüştür.

Daha evel arama butonu her kullanildiginda mevcut veri tabanina yük bindirip, sorgu actigi icin kastiriyordu. Farkli bir yöntemle search aramaları güçlendirildi, daha hızlı stabil hale getirildi..

Konularda yazdığımız mesajlar görünüyor ya o mesaja tıklayınca direkt o mesajın sayfasına gitsek bir şeyler yapar mısın bununla ilgili @RK

• Beğen
Konularda yazdığımız mesajlar görünüyor ya o mesaja tıklayınca direkt o mesajın sayfasına gitsek bir şeyler yapar mısın bununla ilgili @RK

Tarih kismiyla denermisin? Normalde direkt gidecek sekilde ayarlandı..

1000294668.jpg

Forumda hizlandirilma islemi yapildi.
Küçük gel gitler o sebepleydi.
Linclemeden sizler, ben söylemiş olayim. 😀

Ana sayfa güzel ve hizida iyi şimdi Şükran 🤣

• Beğen
@RK yok sayılan üyelerin içeriklerinin ne anasayfada ne de başka bir yerde görünmemesi gerekmez mi? Bende görünüyor.

@RK yok sayılan üyelerin içeriklerinin ne anasayfada ne de başka bir yerde görünmemesi gerekmez mi? Bende görünüyor.

Şimdi denedim, birini yok sayınca komple yok sayiyor ki. Hatta konusunda bile icerik görünmeden kisiyi direkt yoruma atiyor.

Gizlenen/yok sayılan içeriği gör deyince gösteriyor.

Şimdi denedim, birini yok sayınca komple yok sayiyor ki. Hatta konusunda bile icerik görünmeden kisiyi direkt yoruma atiyor.

Gizlenen/yok sayılan içeriği gör deyince gösteriyor.
Anasayfada şu an Yabani'nin konuları varsa sorun yok demektir. Çünkü ben göremiyorum.
Dün her şey görünüyordu.

Geri