Forumsal Radyo – Yeni DJ Başvuruları Açıldı!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
1783496146135.png

🎙️ FORUMSAL RADYO DJ BAŞVURULARI BAŞLADI! 🎶

Mikrofon başına geçme zamanı! 🎧

Forumsal Radyo'yu yeniden hareketlendirmek istiyoruz. Eğer müzikle aran iyiyse, sohbet etmeyi seviyorsan ve forum sakinlerine keyifli vakit yaşatabileceğine inanıyorsan seni de aramızda görmek isteriz.

İster kendi müzik listelerinle yayın yap, ister sohbet programı hazırla, ister özel konseptler oluştur... Yeter ki yayınlarına emek kat, enerjini dinleyicilere hissettir.

📌 Başvurular yönetim ekibi tarafından değerlendirilecektir.
Amacımız, radyonun yayın kalitesini ve forum ortamını koruyacak, uyumlu ve sürdürülebilir bir ekip oluşturmak.

⚠️ Yayın ilkeleri:
Forumsal Radyo herkesin keyifle vakit geçirebildiği bir ortam olmayı hedefler. Bu nedenle yayınlarda; siyasi propaganda, ırk, din, mezhep, etnik kimlik, ülke ve benzeri kutuplaştırıcı ya da toplumu ayrıştırabilecek hassas konuların tartışma malzemesi yapılmamasını rica ediyoruz. Eğlenelim, müzik paylaşalım, güzel sohbetler edelim. 🎵

🎤 Eğer "Ben bu işi yaparım." diyorsan başvurunu bırak. Belki de forumun yeni sesi sen olacaksın!

KONUYU SULANDIRMAYALIM

EVET NUDE ATIYORUM ÜCRET OLARAK

Bunu da forumumuza hizmet olarak kendimden fedakarlık olarak görebilirsiniz.

Öte yandan radyo yayınlarını, birlikte sohbet etmeyi, müzikler paylaşmayı, sevdiğimiz müzikleri başkalarına dinletmeyi, sevdiğimize şarkı armağan edip bir şekilde sevgimizi dile getirmeyi, ayrıldığımız eski sevgilimiz dinliyorsa laf sokmalı şarkılarla kendisini bir böcek gibi hissettirmeyi seviyoruz.

E benim de durumlar malum
Hizmet dışıyım
Dolayısıyla bir yerlerde mutlaka gönlünü bu işlere vermiş, sesiyle huzur verecek, kalplerimizi ısıtacak nice cengaverler vardır diye düşünüyorum.
Haydi Forumsal
Hep beraber
El ele

@leavemealone biz seni dj diye o radyonun başına koymadık mı, daha ne başka dj aratıyorsun bize.

Teşekkür ederim arabadan yayın yapardım size basit bişi olsaydı. Programın adı Dj'niz Yolda :D
Arabadan bile yaparsın bir program vardi adını unuttum ayarlari.girince sadece konuşmak ve şarkı kaliyor ki senden de doğal akış beklerim ben zaten 😂

Arabadan bile yaparsın bir program vardi adını unuttum ayarlari.girince sadece konuşmak ve şarkı kaliyor ki senden de doğal akış beklerim ben zaten 😂
şarkıları da ben söylücem sanırım çünkü öyle bir listem yok :D

• Ablan Star
Tepkiler: ne
İkiniz yayın yapsanız çok güzel olurdu, canlı dinleme şansı da elde etmiş olurduk.

aslında konuk olarak katılacaktık bir zamanlar da, arge eskisi yöneticinin hoşuna gitmemiş olacaktı ki neeeysssse .p

yayın olarak değil de konuk olarak tabi ki , tesekkürler leftycim ♡

Geri