Forumsal Radyo – Yeni DJ Başvuruları Açıldı!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
@Oggy,
yorumumda dini bir söylem yok. şahıslara sataşmam yok kişilerin yorumlarına cevap yok. daha radyoda merhaba dememişim. yorumunuz espiri, şaka hangi kategoride , ön yargıyla yapılan gruplaşmaya açık yorumların başarısızlık getireceğini belirtmek isterim. sizin yorum insanları ayrıştırıyor ayrıştırmaya sürüklüyor. evet forumsal radyo da program sunacaktım ama şahsımı tanımadan yazıma global düşünceden uzak yorum yapılmasından hoşlanmadım. bu radyoda program sunmayı tekrar düşüneceğim.

@Oggy,
yorumumda dini bir söylem yok. şahıslara sataşmam yok kişilerin yorumlarına cevap yok. daha radyoda merhaba dememişim. yorumunuz espiri, şaka hangi kategoride , ön yargıyla yapılan gruplaşmaya açık yorumların başarısızlık getireceğini belirtmek isterim. sizin yorum insanları ayrıştırıyor ayrıştırmaya sürüklüyor. evet forumsal radyo da program sunacaktım ama şahsımı tanımadan yazıma global düşünceden uzak yorum yapılmasından hoşlanmadım. bu radyoda program sunmayı tekrar düşüneceğim.
yorumumu ciddiye almışsınız, gerçekten üzülürüm. kullanıcı adınızdan ötürü bende anlık öyle bir çağrışım oldu ve bende belirtmek istedim. şaka kategorisinde değerlendirmenizi rica ederek özür dilerim. ilgili yorumu kaldırdım. lütfen programızı bu yorumum yüzünden iptal etmeyin, sürdürün. şimdiden iyi yayınlar dilerim. :emoji_pray:

Senin fikrin sen izin ver kimse vermek zorunda degil;)
ben de fikrimi belirttim işte yazıştık geçti gitti
başkaları hakkındaki fikrime saygın olsun başkalarıyla iletişim kurmama izin ver araya girme :ddd

Geri