Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
red dead redemption 2'den herkese iyi akşamlar, hava ayaz don olabilir dikkatli olalım.

0_0.jpg

@Heavenly abi ne bf5'i ya sen kafayı mı yedin, kutulu rdr2'yi 280 liraya gördüm bugün hepsiburada'da hemen al çabuk. :pat:

Playstation yok ki benim :/

Elin ecnebisiyle oynuyorum bi kaç gündür abi anlamadım hep mallar bana mı denk geliyor. Köpek gibi yardırıyorum o düşüyo onu kaldır ona kit at öbürü çatışıyo destek ver. Zaten oyunların %70 inde en baştan hepsi ölüyo tek kalıyorum. Böyle oynayanlarda ne info veriyolar ne bişeye yarıyolar bildiğin gımıl zararlısı insanlar çıkıyo sürekli. Bi küfür edesim var ki sormayın a dostlar xd

9apQro.jpg

Elin ecnebisiyle oynuyorum bi kaç gündür abi anlamadım hep mallar bana mı denk geliyor. Köpek gibi yardırıyorum o düşüyo onu kaldır ona kit at öbürü çatışıyo destek ver. Zaten oyunların %70 inde en baştan hepsi ölüyo tek kalıyorum. Böyle oynayanlarda ne info veriyolar ne bişeye yarıyolar bildiğin gımıl zararlısı insanlar çıkıyo sürekli. Bi küfür edesim var ki sormayın a dostlar xd

9apQro.jpg

Bizsiz girersen öyle olur kardeş :şekil: gerçi son 2 haftadır pubg saldım ya bf5 hype yüzünden bf1 kasıyorum :D

Geri