Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Mobilden oynayın şu oyunu, benim bilgisayarım yok ^^

Ek olarak belirteyim eğer katılım sayısı artarsa güzel bir discord sunucusu falan da buluruz bilginize ^^

Konunun başında steam hesaplarımızın adları mevcut oradan ekleyebilirsin istediğini forum içerisinde böyle oyun ekipleri kurup güzel vakit geçirmeyi sağlamak niyetindeyim ^^

benim steam hesap adım soulflies1
beni de ekleyebilirsin listeye
olanları ekliyorum bende şimdi

ama ben bu oyunu mobil oynuyorum
bir daha açınca orda ki nickimi de yazarım (:

Gıybet var mı bu oyunda ondan bahsedin bana ^^

Age Of Empires II de multiplayer oyun meraklıları yazabilir.
the long dark ta rehberlik yapabilirim

CS go da ikili küçük bi turnuva yapalım mesela?
Age of da olabilir, pubg zaten yapılamaz.

Bi discord sunucusu falan ayarlayalım hatta forum için, ben fikri attım ortaya konu açarak gerisi forum içerisindeki oyun meraklıları ile gelieşecek bir olay ^^

DC zaten var açmakta hiç problem değil, şöyle 10 kişi çıksa cs oynayan, her kesinde 1 arkadaşı olur haliyle dışarıdan 2v2.

Ayarlarız onları da sıkıntı yok onda, geçen ki pubg den bayağı keyif almıştım ben hele ki o kapı açma kapama olayı falan :D

Single oynayan yok mu hiç yaa oyun tavsiyesi isteyeceğim. :e2:
Şu mübarek indirim arifesinde varsa güzel bir rpg tavsiyenizi alırım.

Benim steam hesabım da sistermisery_ bu arada şeyapabilirsiniz. ^^

Terledim orada, seni savunacam diye artık kendine bandaj mı sarıyorsun, mumyalıyor musun çözemedim 15 dakika arkada naptıysan. :nopsrn:

Single oynayan yok mu hiç yaa oyun tavsiyesi isteyeceğim. :e2:
Şu mübarek indirim arifesinde varsa güzel bir rpg tavsiyenizi alırım.

Benim steam hesabım da sistermisery_ bu arada şeyapabilirsiniz. ^^

O tür tavsiyelerde veririz tabii ki ^^ steam hesabını konunun ilk mesajına ekliyorum bu arada. Hepimiz dört gözle yaz indirimlerini bekliyoruz :şekil:

Terledim orada, seni savunacam diye artık kendine bandaj mı sarıyorsun, mumyalıyor musun çözemedim 15 dakika arkada naptıysan. :nopsrn:

Ya bandaj mı yapayım adama mı bakayım çok komediydi o sahne :şekil:

Geri