Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi turnuva bişeyler duzenleyin kaybeden takım kazanan takıma meybuz falan alsın
Telde oynanandan duzenleyin haci ben sıponsor olurum
Hacı tost makinesiyle mi oynuyosun xd
tost makinesinden hallice 2012 model bi pc ile diyelim :d
Bende olurum :cool:
Yetkililerle gorusup konu acmak gerek o halde varmi ankarada dayin falan co admin tanidigin varsa oda olur xd
bu oyunun bendeki türkçe karşılığı kanser. belki de 25 fps lerde süründüğüm içindir...
Ne oldu kıskandın mı :hıı:
Darbe yaparız :d
Oyunu almadan önce, bilgisayar almayı deneyin arkadaşlar oyun kolay olan kısım, hoş bilgisayarınızda sorun olmasa bile oyunun optimizasyonları bok gibi olduğu için bilgisayarınız kasabilir, takılabilir. Oyunun abartıldığı kadar ahım şahım bir şey olmaması da cabası. O kadar para verip aldığınız oyunda hile ile uğraşmak yeterince can sıkıcıyken birde bilgisayarın kasması...
Biz arkadaş ortamında eğlence olsun kafasıyla takıldığımız için keyifli oluyor. Genelde herkes fps leri de iyi aldığı için çok sorunlar yaşamıyoruz.
Şükür bizde 130 fps ile oynuyoruz, tek başına gram zevk vermeyen bir oyun, en azından ben öyle düşünüyorum. Oyunu oynarken içinde ki muhabbetten karnıma ağrılar girdiği oluyor.