Forumsal.net size neler kazandırıyor?

Konu sahibi son olarak 2760 gün önce görüldü

Forumsal.net size neler kazandırıyor ?

• Gündemi takip ediyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Seviyeli bir yer, seviyeli tartışmalara giriyorum

• Forumsal.net in Türkçe’ye verdiği önem sayesinde Türkçe’yi daha iyi yazıyor/konuşuyorum

• Yeni kişilerle tanışıyorum, sağlam bir arkadaşlık bağı oluşuyor

• İlgi alanım olmayan konulara bile dikkat çekebiliyorum

• Kullanılan toplam oy
    13
Bilgi alışverişinde bulunuyorum bu kadarı da bana yetiyor.
Forumlarda bilmediğim bir çok şey kazandım.

Attigimiz tas urkuttugumuz kurbaya degmedi ama yinede burdayiz simdilik

zaman ölür mü ?

denemek lazım

her ne kadar eleştirdiğim yönleride olsa,
düşüncelerini, görüşlerini aktarabildiğin güzel bir ortam burası.
insanların gündemdeki olaylara verdiği tepkiyi görebiliyorum,
sayısı azda olsa mantıklı yorumlara sahip üyelerin görüşlerini takip edebiliyorum.
kısaca farklı görüşleri, farklı kişilikleri tanıma fırsatı diyelim.

boş zamanlarıma yeni boşluklar :)

Ne kazandırıyor bilmiyorum, sadece burada olmayı seviyorum...:)

Güzel bir ortamı var, sevdiğim paylaşımlar yapabiliyorum. :)

Ne kadar uzak olsam da sıcaklığını samimiyetini kabullendiğim arkadaşlıkları sağladı. Aynı zamanda da üç yanlış bir doğruyu da götürmedi değil.

Kazanımın çok çok ötesinde bir olay olarak Tuğçe ile tanışmama vesile oldu, onu bi ayıralım <33

Genel yoruma gelecek olursak, insanların forum ortamlarında bulunmalarının alt metinlerinden biri kesinlikle ortamın anonimliğidir.

Burada her telden insanla birliktesinizdir, onların yorumlarını okur kendi yorumlarınızı yaparsınız, kişiler birbirleri hakkında düşüncelerini paylaşır ve eleştirilerini yaparlar, ama bunların hepsi olup biterken aslında görsel olarak ve gerçek kimliğinizle burada değilizsinizdir. Bu sizlere facebook ya da instagram'ın sağlayamadığı bir şeydir.

İstediğinizi söyler, istediğinizi yaparsınız, sevmediğiniz adamlara ana avrat söver, sizin gibi düşünmeyen herkesi şerefsiz vatan haini ilan edebilirsiniz. Herkesin dedikodusunu yapabilir, herkesin özelini ortaya dökebilirsiniz. Günlük hayatınızda olduğu gibi yanlış iş yaptığınızda size bozulacak arkadaşlarınız da yoktur. Haysiyet kaybına uğramazsınız. Akrabalarınızın, arkadaşlarınızın olduğu bir ortama bırakamayacağınız yorumlarınızı veya orada yapamayacağınız geyiklerinizi (siyaset, ilişki, cinsellik vs.) burada rahatlıkla yapabilirsiniz.

O yüzden bu tür ortamlar hep olacaktır ve hep rağbet görecektir. Bir şey kazandırdığı için değil, bir şey kaybettirmediği için.

Forumsal.net in Türkçe’ye verdiği önem sayesinde Türkçe’yi daha iyi yazıyor/konuşuyorum

Şuna hunharca kahkaha atasım geldi.

Geri