Forumsal.net size neler kazandırıyor?

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü

Forumsal.net size neler kazandırıyor ?

• Gündemi takip ediyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Seviyeli bir yer, seviyeli tartışmalara giriyorum

• Forumsal.net in Türkçe’ye verdiği önem sayesinde Türkçe’yi daha iyi yazıyor/konuşuyorum

• Yeni kişilerle tanışıyorum, sağlam bir arkadaşlık bağı oluşuyor

• İlgi alanım olmayan konulara bile dikkat çekebiliyorum

• Kullanılan toplam oy
    13
Fikirlerimi özgürce ifade edebiliyorum
Bilgi alışverişinde bulunuyorum
Gündemi takip ediyorum
Seviyeli bir yer, seviyeli tartışmalara giriyorum
Forumsal.net'in Türkçe’ye verdiği önem sayesinde Türkçe’yi daha iyi yazıyor/konuşuyorum
Yeni kişilerle tanışıyorum, sağlam bir arkadaşlık bağı oluşuyor
İlgi alanım olmayan konulara bile dikkat çekebiliyorum
Forum benim hobimdir, burası hobimi tatmin ediyor
Yalnızca vakit geçiriyorum
Ne kazandırıyor bilmiyorum, sadece burada olmayı seviyorum
Bana şunu kazandırıyor;​

Vurup kafasını ezmek isteyeceğim insanlar,
Öpüp kafasını yaşamak istediğim insanlar,
Sevip çayını içmek istediğim insanlar,
Ağzını burnunu kırmak istediğim insanlar,
Bir de böyle birkaç sayfam var, arşiv yapıyorum işte.

Ha unutmadan, sonuncu olabileceğim bir de şiir yarışması kazandırdı. Allah kahretmesin :p

Notundibi: Ne biçim kazanım.

7 tane çok güzel dost kazandırdı. Gerisini almayayım. .p

Ne kazandırıyor bilmiyorum, sadece burada olmayı seviyorum

forumsal.net gibi 'ifade özgürlüğü' hakkını doyasıya yaşadığın kaliteli bi platform olunca çok şey kazanıyorsun. ( Anarşist bayrağımı açayımda yağcı demesinler '' i hate admins '' ) :p

Hergün yollarda gördüğüm '' suratı asık '' toplumun, yaşantılarında neler yaptıklarını, nasıl düşündüklerini öğrenebiliyorum hatta yedikleri yemekleri bile bu da bana önyargılarımı kolayca yıkabilme gücü veriyor.
- Burada Doktor, Avukat, Öğretmen hatta üniversitede ders verecek düzeyde bilgili, kendini geliştirmiş insanlar var. Bu tarz insanlar ile (seviyeli) münanzara'lar yaparak dolayısıyla beynini max. seviyelerde çalıştırıp yeni şeyler öğreniyorsun, kendini daha kısa ve öz ifade edebiliyorsun, yeni bakış açıları keşfediyorsun herşeyden öte 'etkileyici konuşma sanatında' kendini geliştiriyorsun.
-SNoTRa sayesinde Tarih , aSena sayesinde Edebiyat alanlarında oturduğun yerden master yapıyorsun. Aleyna sayesinde şaşırtıcı bilgiler ediniyorsun (aleynaaaxd)
-Eğlenceli arkadaşlar sayesinde gülüp, eğleniyorsun aynı zamanda mizah alanında level atlıyorsun. Gerçekten iyi niyetli insanlar görüp '' aha bunlar daha ölmemiş '' diyip mutlu olabiliyorsun. Ne bileyim çeşit çeşit hobiler, uğraşlar. Hatta hayat, hiç tatmadıgın kazıgı sana atmadan önce burdaki arkadaşların yaşantısından bi ön tecrübe yaşayıp o sıkıntı ile bizzat karşılaşınca daha güçlü bi şekilde savaşabiliyorsun.
-Her ne kadar berbat haberlerin yuva yaptığı bi ülkede yaşasakta güncel olayları takip edip, güncel kalabilmenide sağlıyor ...
Yani isteyen istediği şekilde kendini geliştirebilir kısacası.
Son olarak en sevdiğim bölüme geliyor xd
-Emperyalist kişiliğimi konuşturup yayılmacı politikamı burdada yapabiliyorum ve bu çok eğlenceli. Harbiden çok kaliteli insan gibi insan dediğim arkadaşlar kazanıyorum.. Eee benim arkadaşımın evi benimde evimdir dolayısıyla Türkiye'nin değişik değişik yerlerinde stratejik üs kurup bu bölgelere davet edildiğimde, kafam estiğinde, yolum düştüğünde gidiyorum ve hiç yabancılık çekmiyorum.. Ev var, arkadaş var keşfedilmeyi bekleyen yeni ortamlar var. Eeeee bundan iyisi şamda kayısı. İşte bu yüzden ben zenginim xD

Bazılarına itibar kazandırıyor.
Ama çıkış butonuna basınca yine gerçek angutluklarına, ezik hayatlarına dönüyorlar.
.sss

Hiç bişi kazandırmıyor vallahi:p Sorular,notlar arasında boğulunca kendimi burada buluyorum:p

Herhangi bir konu hakkında insanların düşüncelerini gözlemleyebiliyorum.

-Konuştuğum üslupta kendini yansıtamasam da yazı dilinde kendimi geliştirmeye geliştirmeme yardımcı bir platform olarak,
-İyileriyle, kötüleriyle, entrika ve ilişkileriyle insanları gözlem. hayatı farklı bi boyutuyla görmem için de küçük bir prototip olduğunu düşünüyorum =)
-Farklı fikirlerle tartışabildiğim, bilfiil tanımasam da güven veren adil olan insanlar tarafından yönetildiğine inanıyorum. Hala böyle yerler olması bi nebze umutlandırıyor beni :)
Umarım yanılmam ilerde bu fikirlerimde

Beni eğlendirenler var burada :)
Zeki olduklarını sananlar .. Karizmatik olduklarını sananlar .. Yakışıklı olduklarını sananlar .. Yetenekli olduklarını sananlar .. Hazırcevap olduklarını sananlar .. Kız peşinde koşmadıklarına inandığımızı sananlar .. Kısacası sananların sanrılarını izlemek ve arada bıyık altı gülmek hoşuma gidiyor ..
Fazla da ciddiye almayın gençler .. Nihayetinde yalan dünyanın sanal alemi burası da .. YALAN İÇİNDE YALAN ..

Fikirlerimi Paylaşıyorum :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

EkSen güzel açıklamış şimdi allah için bska dicek bise bulamadım :D vakit geçirmek güzel oluo

güzel insanlarla tanışmama vesile oldu başka bir getirisi yok kazandırdığı bişide yok

Ben forumsala bir şeyler kazandırıyorum :p

Geri