ForumSal nedir ?

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Nasıl üye oldun ? Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? İlk kiminle tanıştın ? Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Bi foruma üye idim. Orada ciddi bi tartışmada hiç suçum yokken banlandım (Atatürk için bi vakitler diktatördü dedim diye.) sonra KimsE geldi, bana dedi ki böyle bi yer var gelsene buraya..

tamam dedim ve geldim.

Nasıl üye oldun ? bknz: Üstte bahsettiğim mevzudan ötürü üye oldum.

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Tanışma konusu açtım bir de ne göreyim zaten bir kaç arkadaşımda buradaymış. Genel de forumlarda kullandığım nick La mariposa idi.

İlk kiminle tanıştın ?
İlk zaten Ukala Sözler ve KimsE yi tanıyordum ilk hoş geldin mesajını alpacino dan aldım. Sonra admin Emre ile sohbetimiz oldu.
zaten gelir gelmez bi konu da tartışmıtım ismi lazım değil biri ile.

Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?

Benim için sanal ama reel olma potansiyeli olan bi ortam.
pek bazen tartışabileceğimiz bi ortam olmasa da güzel okurken eğleniyorum keyif alıyorum.
zaten h.sonları pek girmiyorum akşamları da. sanırım burası benim forum ortamında ki son durağım...

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Google abi sayesinde :p

Nasıl üye oldun ? "Uye ol" butonuna tikladim :p

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Oyun oynadim :p

İlk kiminle tanıştın ? Pro ile :p

Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? Kafa dagitma, zaman oldurme araci :p

Benzer konu vardı sanırım ama yanıtlayalım tabi :)

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Google sayesinde
Nasıl üye oldun ? Baktım beğendim direkt oldum.
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Selam verdik, profil ayarladık.
İlk kiminle tanıştın ? LaL yada Perii
Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? Burdan önceki forumdan kendi isteğimle ayrılarak forum alemine son vermiştim. Fakat 2 ay durabildim forumsuz. Burası da bırakılacak gibi değil. Burdayım uzun süre inşallah.

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Eski forumseverlerdenim. Güzel ve cizgisi belli olan bir forum ariyordum. Google karsima burayi cikardi.

Nasıl üye oldun ? O zaman icin bir seylerden kaciyordum. O seylerin burda olmamasi üye olmama yetmisti.

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Siiri cok sevdigim icin siir bölümünü inceledim.

İlk kiminle tanıştın ? Kimseyle tanismadim. Sonradan She ile tanisir gibi olduk. (:

Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? Ben genelde tek basima varoldugum icin her forumda kendimi kabul ettirmem zaman aliyor. Burda da böyle kabul edildigimi düsünüyorum. O yüzden simdilik dün, bugün, yarin burda kalmak istiyorum. (:

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Google sayesinde oldu (:
Nasıl üye oldun ? Önce izledim, her yere her şeye her kişiye kolay uyum sağlayan biri değilim değişim bende çok zordur. Kafama yattı üye oldum, yine sessiz takıldım başta sonra üyeler arasına karıştım (:
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? İzledim, kim ne yazıyor, ne çiziyor vs vs
İlk kiminle tanıştın ? Sisimoresle :srl:
Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? Bazen hayal kırıklığu, bazen sevgi, bazen dostluk, bazen kırgınlık, bazen hüzün, bazen pişmanlık. En önemlisi Fenerbahçe!

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? rastgele oldu aslında çok sevdim sayfayı ve resmen bağımlısı oldum.

Nasıl üye oldun ? forumbahane bana çok samimi geldi ortamını ve paylasımlar hoşuma gitti ve üye oldum.

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? ortamına baktım kim ne yapıyor kuarlları ne nasıl uyum sağlarım diye düşündüm kendi kendime...

İlk kiminle tanıştın ? @tatlı ve TıLsıM ile tanıştım

Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? eğlence,oyunlar, sohbet,arkadaşlar , bildirimler.. kısacası herseyim 1 gün bile girmesem foruma hemen ne var ne yok merak ediyorum.

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Msn'de @Perii ile konuşuyorduk sıkıldığımı söylemiştim o da bir forumda takıldığını söyledi ben de üye oldum işte.(:
Nasıl üye oldun ? Yukarıda anlattığım gibi.
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Tanışalım Konuşalım bölümüne konu açtım, avatar imza vs. ayarladım.
İlk kiminle tanıştın ? iFt ile sanırım hatırlayamıyorum tam olarak.
Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? İlk baştan beri keyif alarak girdiğim bir siteydi Forumbahane, fakat şu aralar keyif alamıyorum yönetimle vs alakalı bir şey değil bu kişisel olarak bazı şahıslardan haz almıyorum. Her şeye rağmen güzel anlarım arkadaşlıklarım oldu burada, umarım böyle devam eder..

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? @Gazel sayesinde ..davet etti geldim..
Nasıl üye oldun ? Bayaaa, gereken şıkları doldurdum:D
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Avatar isteginde bulundum ve kırmadılar sağolsun ilgilendiler:)çokda güzeldi ,ara ara kullanırım hala o avatarımı..Tanışma konusu açtım sonra böle devam etti işte ..halende etmekte..
İlk kiminle tanıştın ? tanıdıgım çoktu zaten.ama @ßaşak,@She' ile galiba..
Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?Forumbahane üyelerini memnun emek için elinden geleni yapan ve kendimce diyim adminlerin haddinden fazla ilgili oldugu bit forum bence..Bunun dışında birbirine çok laf sokuşturan arkadaşlar görsemde geçiçi kırgınlıklar olmasını temenni ediyorum..Sıkı dostluk kuranlarda var tabiki..ama amaç nedir? eglenmek ve huzur kaçırmamak..yapmak istedigim tek şey bu!

ilk Bahar üye oldu baktık tanıdık çok kaldık
Marla ile tanıştık ilk patates soyma muhabbeti ile
sonra aralıksız buradayız işte

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ?
hep soylenıyordu ortam var gel dıyende oluyordu ben gırmıyordum
Nasıl üye oldun ?
forum ortamlarından sıkıldıgımda yenı bır yerı deneyeyım dedım galıba gece uye olmustum hırsız gıbı asadssf
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ?
tanısma konusunu actım gayet atarlı bı konuydu galıba
İlk kiminle tanıştın ?
zaten vardı tanıdıklarım bılmıyorum hatırlayamadım
Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?
valla burası bazen cok tatsızlasıyor gozumde gırmek ıstemıyorum bazende gırınce cıkamıyorum

forumbahane iken ilk açıldığı günü bilirim eski siteden bi ark göndermsti ta o msn zamanlarında
hic girip üye olmamıstm 7 senelik takıldığım forum yetiyordu sonra kapanınca burası işte.

geyik ya bura gülmekten karnım ağrıyo :))))

google sonuçlarında o piti piti yaptım burası çıktı girdim.
girmişken bari üye olayım dedim.
üye olmuşken bari aktifde olayım dedim.

Arkadaşlar dedi forum bulduk gel kızlar var dedi. dedim kaç tane ? sana yetmez ama idare eder dediler.
geldim bende geldiğimden beri yürüyorum ayaklarım aşındı baya azaldı ama kıyıda köşede bir kaç kız kaldı onlarada sıra gelecek

Bizimki kapandi gitti geldik simdi burdayiz :D

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Bilmiyorum ki google de bişeyler arıyordum geldim.Üye olayım dedim selam verdim bir kaç gün takılır giderim dedim =)

Nasıl üye oldun ? İşte üye ol şeyine bastım:p

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Tanışma konusu açtım:)

İlk kiminle tanıştın ? Dünü bugünü yarını . Bilmem, class ,reaksiyon ,waterleli sanırım ilk merhabalaştığım kişiler.

Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ? Güzel, bazen eğlenceli bazen sıkıcı:) Benim gibi yani

*Beş yıl zaman dilimi olmuştu forumlara girmiyeli.Daha önce çok bulunmuştum.Çok yazı ve şıirler yazdım..Uzun zaman sonra aklıma bir foruma girmek ve forumda yazmak geldi.Özlelediğimi farkettim ve bir foruma üye olayım dedim.Gözattım,inceledim ve burayı beğendim.

*İlk olarak yaptığım şey,direk konulara yorum yapmak oldu.Çünkü tanışma konusu açmayı hiç denemedim.

*Daha hiç kimseyle tanışmış değilim.

*Forumbahane, seviyesi ve potansiyeli güzel bir site.Bazı üyelerin diğer insanlara yukarıdan bakması, böbürlenmeleri,kendilerini başkalarından üstün sanmaları hariç, bir sorun görmüyorum.Site kuralları ve yönetimin çizgisi güzel.Dilerim böyle devam eder.

Saygılarımla

ForumBahane ile Nasıl tanıştın?-Arama motorundan.
Nasıl üye oldun ?-Araştırdım ve üye oldum.
Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ?- Tanışma konusu açtım.
İlk kiminle tanıştın ? Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?- Çok sevdim forumsal'ı, halâ çok seviyorum ve bir gün girmesem özlüyorum. Yönetim kadrosu süper.

Geri