ForumSal nedir ?

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Nilüfer tanıştırdı, nöbet tutarken üye oldum, ilk kiminle tanıştım hatırlamıyorum, tanıdığım kişiler var diye gelmiştim zaten.

Bana kattığı 4 adet çok özel insan var.

Diger forumdan birinin tavsiyesi uzerine geldim. Geldigimde baktim ki bir suru tanidik sima var,hic yabancilik cekmedim. Pesimden Serkani,Sevilayi,Denizi,Serabi da surukledim .p Dahasi da var ama bunlar ilk aklima gelenler.
Forum ortamlarina ilk girme sebebim isyerinde cogu siteye giris yapilmiyor. Sonrasinda alistim guzel insanlarla karsilastim. Ben muhabbet insaniyim, karsilik beklemem insanlardan, bir beklenti icersinde olmam. Beklenti icine girenler bi sekilde uzaklasti (ki bu isabetli bir karar). Forumda ilk tanistigim insan kimdi hatirlamiyorum, ama Sonya isimli uye o donem admindi ve baya yardimci olmustu.
Simdi ise 2 gun yazismasam halini hatrini merak ettigim insanlar var (ne guzel insandir onlar), her gun birbirimize yazacak onca seyi nerden buluyoruz bilmiyorum, cocugu olup fotosunu donem donem bana atan guzel arkadaslarlar edindim, her turlu heyecanini sikintisini sevincini benimle paylasan dostlar edindim, sevdigi kiza alacagi hediyeyi bana anlatan arkadaslar derken ohooo bunun sonu gelmez haci daha sayim raporlarini gondericem .p sonra saapariz bi ara.

bi sözlük konusunda
forumbahane burası istediğin herşeyi yapabilirsin diyorlar yazmıştım
ertesi bikaç gün içinde forum adı değişti böyle bi denkleştirme olabilir mi?

ForumBahane ile Nasıl tanıştın ? Bi foruma üye idim. Orada ciddi bi tartışmada hiç suçum yokken banlandım (Atatürk için bi vakitler diktatördü dedim diye.) sonra KimsE geldi, bana dedi ki böyle bi yer var gelsene buraya..

tamam dedim ve geldim.

Nasıl üye oldun ? bknz: Üstte bahsettiğim mevzudan ötürü üye oldum.

Üye oldugunda ilk olarak ne yaptın ? Tanışma konusu açtım bir de ne göreyim zaten bir kaç arkadaşımda buradaymış. Genel de forumlarda kullandığım nick La mariposa idi.

İlk kiminle tanıştın ?
İlk zaten Ukala Sözler ve KimsE yi tanıyordum ilk hoş geldin mesajını alpacino dan aldım. Sonra admin Emre ile sohbetimiz oldu.
zaten gelir gelmez bi konu da tartışmıtım ismi lazım değil biri ile.

Dünü bugünü yarını . Anlat bakalım senin gözünde nedir Bu ForumBahane ?

Benim için sanal ama reel olma potansiyeli olan bi ortam.
pek bazen tartışabileceğimiz bi ortam olmasa da güzel okurken eğleniyorum keyif alıyorum.
zaten h.sonları pek girmiyorum akşamları da. sanırım burası benim forum ortamında ki son durağım...

La mariposa çok ilginç bir üye olma hikayen varmış.
İyi ki üye olmuşsun. :)

Geri