malumatfuruş
Gümüş Üye
plesk... 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oggy o zaman da dedikodu kovalıyordu.
Allah’ın izniyle tepedeki logoyu da forumsal olarak değiştirmek istiyoruzArkadaşlar arkadaşlar abes bir durum gibi yazmışsınız ama siz forumsal diyerek girmiyor musunuz ki , irc forumları mı diyorsunuz Allah aşkına
Bencede irc forumları ne, biz forumsal yazıp irc forumlarına giriyorsak onlarda irc forumları yazıp forumsala girebilirler. Biz çoğunluğuz bence çoğunluğun istediği olmalı.Allah’ın izniyle tepedeki logoyu da forumsal olarak değiştirmek istiyoruz
Sen artık yapamıyorsun dediler işte…oggy o zaman da dedikodu kovalıyordu.
emre'yle restful sevgili mi, ift ile gülse çıktı mı, angie'nin adminlikten normal kullanıcılığa geçişindeki sır perdesi nedir? harbi ayşe, sen forumun davutoğlu'su olmuştun o dönem. aydınlatsana bizi özel değilse.
Tabi diyorsun biz bu sekilde insani davranislara kendimizi layik gormedigimizden bize bi gulme geldi. Bi sasirdim. Alla alla banami hanimefendi diyor dedim.buraya geldiğimiz ilk zamanlar "irc ne ya hâlâ chat yapan insanlar kaldı mı cidden, 2005 yılında mıyız" dedim diye adminlerden biri bana dm atmıştı: "malumat hanım mesajınızı düzenlemek zorundayım arkadaşlar alınıyor" jfjfjdk