Forumsal kalıntıları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plesk... :emoji_broken_heart:

giphy.gif

Arkadaşlar arkadaşlar abes bir durum gibi yazmışsınız ama siz forumsal diyerek girmiyor musunuz ki , irc forumları mı diyorsunuz Allah aşkına

@Oggy gel ya :(
Sende neler vardırrrr
oggy o zaman da dedikodu kovalıyordu.

emre'yle restful sevgili mi, ift ile gülse çıktı mı, angie'nin adminlikten normal kullanıcılığa geçişindeki sır perdesi nedir? harbi ayşe, sen forumun davutoğlu'su olmuştun o dönem. aydınlatsana bizi özel değilse.

Allah’ın izniyle tepedeki logoyu da forumsal olarak değiştirmek istiyoruz
Bencede irc forumları ne, biz forumsal yazıp irc forumlarına giriyorsak onlarda irc forumları yazıp forumsala girebilirler. Biz çoğunluğuz bence çoğunluğun istediği olmalı.
(5 dakika sonra bölücülük suçundan banlandı)

Ben danaymışım. Onu annadım

Sanki yavaş yavaş anımsıyorum. Lan ben kamilmişim ya bildiğin

Bir foruma iki kamil fazla, diğerinin evrimleşmesini bekleyemeyiz gönderin gitsin

oggy o zaman da dedikodu kovalıyordu.

emre'yle restful sevgili mi, ift ile gülse çıktı mı, angie'nin adminlikten normal kullanıcılığa geçişindeki sır perdesi nedir? harbi ayşe, sen forumun davutoğlu'su olmuştun o dönem. aydınlatsana bizi özel değilse.
Sen artık yapamıyorsun dediler işte…
Boşver past is past.

@glu hahah yahu baya baya anlatmışım ama ha :D e yanlış mı?

İstanbul gibi oldu forum, katman katman. Kazdıkça altından farklı kültürlere ait medeniyetler keşfediliyor. Farklı canlı türleri tespit ediliyor.

Siz daha suya ma derken biz forumlarda yardırıyorduk. Buradan geyiq.com' a ve oziloz'a saygılarımı sunarım. Sadakallaulazym

Son düzenleme:
buraya geldiğimiz ilk zamanlar "irc ne ya hâlâ chat yapan insanlar kaldı mı cidden, 2005 yılında mıyız" dedim diye adminlerden biri bana dm atmıştı: "malumat hanım mesajınızı düzenlemek zorundayım arkadaşlar alınıyor" jfjfjdk
Tabi diyorsun biz bu sekilde insani davranislara kendimizi layik gormedigimizden bize bi gulme geldi. Bi sasirdim. Alla alla banami hanimefendi diyor dedim.

Valla bazilariniza arkadaslarin saygi gostermesi sizin haketmenizden ziyade insanin kendine olan saygisindan. Ustunuze alinmayin yani.

Bu konuyuda kapatiyorum. Bazi israrla eski konulari hortlatan arkadaslarlada bilahare ilgileniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri