Bilgilendirme Forumsal Devir ve Yeni Süreç Hk.

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Duyurular
Featured
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Eleştiren arkadaşlar da olmuş, forum kültüründe bu da gayet normal. Herkesin herkesi alkışladığı yerde forum değil fan kulübü olurdu zaten..

Zaman içerisinde yapılan işleri, alınan kararları hep beraber görürüz. Bizim derdimiz polemik üretmek değil, forumu daha düzgün ve huzurlu bir noktaya taşımak.

Eksik olur, hata olur, yetişemediğimiz yer olur ama niyet konusunda kimsenin şüphesi olmasın.

Gerisi zamanla oturacaktır diye düşünüyorum. 💐

daha önce de yapıldığı gibi yine, yeniden anti-türk milliyetçiliği yapılıp, sosyalizm, sol ve kürt konularında çoğunlukla bizim gibi vatansever evlatları banlayacak bir ekip kurulmuş. süper. show must go on ahaha.

Değişim iyidir ama fazla değişim değil. Tam alışıyorsunuz, tamam herşey rayına oturdu vs.vs.. diyorsunuz hoop satış olmuş, borsaya bildirilmiş, yönetimler değişmiş, kimilerinde şimdi ayvayı yemişsincilik, kimilerinde ohh şimdi onlar düşünsüncülük, bencillik, sencillik hatta bizcillik...
Eğleniyorduk ne güzel diyen ben ise eğlenmeye devam hands up cılık.p

Kolay gelsin=)

RK nın 14 yıllık forumda en yakın arkadaşım olduğunu biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum. Ama bundan sonra neden olmasın? Di mi karşim RK
bana aşırı “adam” vibe ı veriyordu zaten, özel üyeliğimi posta şeysime yollayabilirsin.
Hayırlı bereketli olsun

Yeni yönetim daha taze diri olan mevzuları bilmiyormuş gibi geldiği gibi ban affı çıkarttı. günlerdir söz hakkı tanınsın deniliyor oralı olunmadı davalık konu denildi üstü kapatıldı. ta ki ben ss atıp yazana kadar.
benim yazmamımı beklediniz. bir de tam tersi olması lazım değil mi?
numaramın verildiği görüntüyü atıyorum birisini kurtarmak için bütün banlar acılıyor.
Ben kendimi belli ettim diye mevzu sadece benim üzerinden dönüyor. bu tek kişiye yapılmış bir şey değil.
İyi organize olunmuş.
Bu forumun el değiştirme durumu bile bu organize oluşunun bir parçası.
Çok öfkeliyim ve bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü bu tarz şeyler bu forumun normali…..

Yeni yönetim daha taze diri olan mevzuları bilmiyormuş gibi geldiği gibi ban affı çıkarttı. günlerdir söz hakkı tanınsın deniliyor oralı olunmadı davalık konu denildi üstü kapatıldı. ta ki ben ss atıp yazana kadar.
numaramın verildiği görüntüyü atıyorum birisini kurtarmak için bütün banlar acılıyor.
Ben kendimi belli ettim diye mevzu sadece benim üzerinden dönüyor. bu tek kişiye yapılmış bir şey değil.
İyi organize olunmuş.
Çok öfkeliyim ve bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü bu tarz şeyler bu forumun normali…..
Bence tam tersi üyeler banlandı yönetim değişti Rk da alınca üyeler nerde kayboldu diyip hepsinin banını açtı
Benim düşüncemde böyle… sonuç olarak güvensiz bir forum oluştu

Ya susayım susayım diyorum da olacak gibi değil dayanamıcam. Her ne kadar olayların aşırı dışında olsam da şu konuyu anlayamıyorum: biz kimiz ki kişisel verilerimiz bu kadar değerli ve önemli? Telefon nolar dağıtılıyor e ne var bunda, istemiyorsan engelle geç? Ki o zaman en başta hiç kimseye verilmeyecekti bu kadar endişe duyuluyorsa. Ha yasa dışı yollarla elde edildiyse de ne olabilir yani en fazla telefon numarası ile?
Özel hayat araştırılıyor deniyor, ne bu ki bu kadar sır olacak? Nolmuş merak ediliyorsa?

Yani çok basit düşünüyorum ama anlayamıyorum bu kaygıyı asla. Bu kadar da korkuluyorsa girmeyin kardeşim sanal medyaya.

İyi organize olunmuş.

Aynen. Ben, Mesut, Mehmet, Serhat, No Pasaran, Swat falan hepimiz toplandık ve dedik ki organize bir biçimde Anna Karenina'ya kumpas kuralım. Neden? Çünkü Forumsal Büyükşehir Belediyesi elden gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri