Bilgilendirme Forumsal Devir ve Yeni Süreç Hk.

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Duyurular
Featured
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RK bey yeni foruma bayıldım gerçekten ışıl ışıl güncellemeler çooook güzel günlerde tatlış paylaşımlar olur.. Bizim renklerimizi düşünün olur mu? Gri çok çirkin daha hoş renkler bekliyor ve güzelleştireceğinize canı gönülden inanıyoruz..

Tşk yapamazsanız da canınız sağ olsun 🥹

hayırlı uğurlu olsun RK kardeşim..
yönetim kadrosu şahsım adına çok karakterli çok sağlam kıymetli insanlardan oluşuyor olması bir o kadar güzel.. keyifli huzur içinde zaman gecirmek dileğiyle..

Forum adina her iki tarafada hayirli olsun.

Okuyup geçiyordum öyle de
X'i görünce selam vereyim dedim.
Sağlıklı ve huzurlusundur umarım X.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Giden ağam, gelen paşam
Yine satılmışız ya
Kaç para ettik acaba (:
Alana da satana da satılanlara da hayırlı olsun.

Millete aptal diyen, üstelik duyurudan sonra konu hakkında yazan biri için "neden banlanmıyor?" diye sorduğum için banlanmıştım. Ban sebebini de yeni görüyorum, "duyuruyu okumasına rağmen devam etti" Ben konu hakkında mı bir şey demişim, yoksa duyurudan sonra konu hakkında yazan kişi için bir soru mu sormuşum? Salt beni banlamak için yalan beyanda bulunan @RK 'ya hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
Forum, bir yönetemeyenden, daha fazla yönetemeyene geçmiş.

• Beğen
Tepkiler: RK
Forumu satın alacağını bilseydim öyle atarlanmazdım sana.. .p

Şaka bir yana hayırlı olsun teknik ekibine ve sana..

• sarılma
Tepkiler: RK
dün telefondan hesaba giremeyince rk'dan şifre yenileme talep etmiştim.
tesadüfe bak, bu bir işaret rk. bir çekim oluştu senle aramızda. hha'da metal yorgunluğu var onu çıkar beni al o kadroya.

111111.PNG

tesadüfe bak, bu bir işaret rk. bir çekim oluştu senle aramızda. hha'da metal yorgunluğu var onu çıkar beni al o kadroya.

Ekli dosyayı görüntüle 133551
Rk sen forumu guncellediginde muhalefet olmuştu sana diye hatırlıyorum tekrar hatırlatmak gibi olmasın da

Lutfen sen girme yönetime 🙄

Hayırlı olsun.
RK üstad ve yeni yönetime başarılar diliyorum.
Yakın dönemlerde zor zamanlar, sancılar geçirdi Forumsal sitesi ama bunları yeni yönetimle ve daha yenilikçi, yapıcı bir anlayışla atlatıp güzel, yepyeni bir sayfa açılabileceğini düşünüyorum.
Tekrardan hepimiz için ve forumumuz için bu yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri