Bilgilendirme Forumsal Devir ve Yeni Süreç Hk.

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Duyurular
Featured
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun rk keşke vaktinde seninle aramı iyi tutsaydım çok pişmanım
öncelikle merak ettiğim konu şu
yeni yönetim anlayışı ayak fotoğraflarımı özgürce sergilemem ve fanlarıma kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri bir ortam tanıyacak mı yoksa despot gerici zihniyetlerce linçlenmeme göz mü yumacak?
Yönetim olarak foruma çorapsız ayak ve bacak atanları süresiz banlama kararı aldık..

hayırlı olsun @RK
keşke ban affı konusunda af kapsamını daha ince eleyip sık dokusaydınız, sende şahitsin bu korkunç olaylara

Banlari açılsın kendilerini anlatsinlar söz hakki olsun konusunda like atanlar şuan neden banlari açılıyor diyor GERÇEKTEN SİZDEN KORKULUR

Banlari açılsın kendilerini anlatsinlar söz hakki olsun konusunda like atanlar şuan neden banlari açılıyor diyor GERÇEKTEN SİZDEN KORKULUR
aslinda mantıklı. madem bu kadar insan itham edildi, zan altında bırakıldı, mahkemeler açıldı, özeller paylaşıldı, bi konu açılsın ve orada konusulsun. hic fena fikir değil. kötülük yapılmış ve ban açılmışsa bu doğru bir şey değil. fakat yonetimler degisince ilk yapilan uygulamalardan biri de ban affidir. zaten tekrari halinde ban atılacak demisler. fakat ozellerin paylasilmasi var, ozeli paylasilan insanlar var. onlar bu durumdan rahatsizlar bence. yine de bahse konu insanlarin baska forumlarda veya vatsap gruplarında kulis yapmalarındansa, herkesin gözü önünde bir soru cevap muhakemesinin kurulması bence güzel olur.

• Alkış
Tepkiler: ne
aslinda mantıklı. madem bu kadar insan itham edildi, zan altında bırakıldı, mahkemeler açıldı, özeller paylaşıldı, bi konu açılsın ve orada konusulsun. hic fena fikir değil. kötülük yapılmış ve ban açılmışsa bu doğru bir şey değil. fakat yonetimler degisince ilk yapilan uygulamalardan biri de ban affidir. zaten tekrari halinde ban atılacak demisler. fakat ozellerin paylasilmasi var, ozeli paylasilan insanlar var. onlar bu durumdan rahatsizlar bence. yine de bahse konu insanlarin baska forumlarda veya vatsap gruplarında kulis yapmalarındansa, herkesin gözü önünde bir soru cevap muhakemesinin kurulması bence güzel olur.
Bende onu diyorum bir sürü kız erkek öyle dediler ya banlar açılsın kendilerini savunsunlar söz haklari var banlanmalari haksızlık diye isyan çıkardılar şimdi açılmasın diyorlar 🤣

Hiç bişey beklemiyorum dün a diyenler bugün b diyor yarin da c diyecekler tanıyorum artik 🤷
çok önemli değil ya. kimin ne yaptığından zerre haberim yok ve bilgi sahibi olmamak harika bir duygu. bence hepiniz bunu deneyin. görmek iyi bir şey değil. görmemek sorunları ortadan kaldiriyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri