ya ne kadar neseli ve mutlu gorunuyorsunuz hepiniz :d cok guzel fotograflar.
@EfRaSiYaB hayirli yolculuklar simdiden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@EfRaSiYaB hayirli yolculuklar simdiden![]()
Neden gidiyorsunuz peki ?Ben hariç, bu güzel şehir ve dostlukları bırakmak zor olacak.
Özleyeceğim bu güzel insanları..![]()
Kalıcı olarak duymayacağım. Bir iş teklifi var. 1-2 yıllık duruma göre, o yüzden gidiyorum. Orada da 25 yıllık üniversiteden bir arkadaşım var. Onunla beraber çalışacağız.Neden gidiyorsunuz peki ?
Yolunuz bahtiniz acik olsun o zaman.Kalıcı olarak duymayacağım. Bir iş teklifi var. 1-2 yıllık duruma göre, o yüzden gidiyorum. Orada da 25 yıllık üniversiteden bir arkadaşım var. Onunla beraber çalışacağız.
O olmasa zaten gitmezdim.
Biraz da 2024 çok sıkıntılı bir yıldı benim için. Bir değişiklik olsun istedim.
Bu tayfanin buluşmalari genelde böyle geçiyor.ya ne kadar neseli ve mutlu gorunuyorsunuz hepiniz :d cok guzel fotograflar.
@EfRaSiYaB hayirli yolculuklar simdiden![]()
Abi bende fotolar açılmıyo ya 2 saattir bakıyom ekranaBu tayfanin buluşmalari genelde böyle geçiyor.)
@ilahimorluk @SOULKER ve @embesil olduğunda bu iki katına çıkardı ama arkadaşların acil işleri çikti)
Artık başka zamana tekrar yapar atarız. :p
Herkes görüyor? Tarayıcı değiştir istersen.Abi bende fotolar açılmıyo ya 2 saattir bakıyom ekrana
Telefondan giriyorum nası değişeyim bozuk forumHerkes görüyor? Tarayıcı değiştir istersen.)
Şoyle yardimci olayım: IMG_20250629_173133.jpgTelefondan giriyorum nası değişeyim bozuk forum
Kral üşenmemiş
Ekipteki hemen hemen herkes fotoğrafçılıkla ilgili oluncaKral üşenmemiş
Mük çıkmışsınız kim kim bilmiyorum ama eğlenmişsiniz karelerden belli
Neyse fotoların kalitesi şaka mıı?