angie
Elmas Üye
Ben uzağım kongo’ya kfjfjfEyvallah, sağolasın.
Geliyor musun buluşmaya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben uzağım kongo’ya kfjfjfEyvallah, sağolasın.
Geliyor musun buluşmaya.
Üzdü.Ben uzağım kongo’ya kfjfjf
Güle güle git gel inşallah : )Evetttt...![]()
Tarihlerimiz denk gelseydi bi istanbul buluşmasıda biz yapardık canım. (kesinlikle onları kıskanmadım ndnodBen uzağım kongo’ya kfjfjf
Biz seninle kapadokya buluşması yapacağız. Öyle kimseye söz vermek yok.Tarihlerimiz denk gelseydi bi istanbul buluşmasıda biz yapardık canım. (kesinlikle onları kıskanmadım ndnod![]()
Biz baska bahara canım jfjfjTarihlerimiz denk gelseydi bi istanbul buluşmasıda biz yapardık canım. (kesinlikle onları kıskanmadım ndnod![]()
Seve seve genç ne zaman istersenBiz seninle kapadokya buluşması yapacağız. Öyle kimseye söz vermek yok.![]()
ikindi namazına bekleriz...Ne la bu umre tayfası gibi
Yolun açık olsun.ikindi namazına bekleriz...![]()
o iş suya düştü gibi kardeşim zamana bıraktım.....@EfRaSiYaB Abi biz buluşmayı seni yolcu ekmek için mi yapıyorduk. Ben @Jose Chilavert ı tekrar evlendirme planları yaparız sanıyordum
Zaman acımasızdır bak bilesino iş suya düştü gibi kardeşim zamana bıraktım.....
Daha çok yapılacak planlar var kardeşim...@EfRaSiYaB Abi biz buluşmayı seni yolcu ekmek için mi yapıyorduk. Ben @Jose Chilavert ı tekrar evlendirme planları yaparız sanıyordum
Bizim iş zor abi konuşuruz.Daha çok yapılacak planlar var kardeşim...
Hem öncelik senin. Senin düğününü ne zaman yaparız onu konuşmamız lazım...:![]()