Forumsal da gözünüze çarpan şeyler ?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Forumsal da gözünüze çarpan ilginç şeyler nelerdir ?

Mesela benim gözüme çarpan bir şey var ki; Futbol fanatiği bayanların erkeklerden bariz şekilde fazla olması oldukça ilginç :)

"Aklınıza İlk Geleni Yazın" konusunda isanlarin laf sokma cabasi hep dikkatimi cekiyor. (:

Karakterini bir türlü çözemediğim kişiler var burda. Nede renkli bir forumuz böyle maşşallah :)

Tartışma alanında düzgün yazılar yazan insanların olması

Ayın üyesi seçilen üyenin ortalardan kaybolması :p

Adayların Moderator olmak için 7/24 konu kasıp mod olunca ortadan kaybolması.

Konulara arka arkaya yorum atanlar var ki, hayir baskalarina ne sira veriyorlar ne zaman. Kendi yazdigim yorumu bile göremiyorum, masaallah.. :cici:

Teşekkür ettiklerim doğru tahmin etmişler :)
NeyzeN ama ben ayın üyesi olunca hiç gitmedim 7 24 buradaydım :p beni es geç :p
Forumun avukatları çok olması :) Nerde biriyle tartışma çıksa anında birileri gelip karışıyor bırak onlar tartışssın sana ne oluyor ki..

Benim gibi; bazen baskasinin nickini etiketlediginde veya baskasinin mesajindan alinti yaptiginda uyarisi kendisine gelen üye var mi? :cici: Biliyorum ters bir insanim ama bunu forum da anlamis olamaz.. :cici:

Benim gibi; bazen baskasinin nickini etiketlediginde veya baskasinin mesajindan alinti yaptiginda uyarisi kendisine gelen üye var mi? :cici: Biliyorum ters bir insanim ama bunu forum da anlamis olamaz.. :cici:

bazı üyelerde oluyor o nickler acisii ya da noktalama işareti olunca bizede gelebiliyor :) banada yaprakta çok oluyor ama onada bildirim gidiyor sanırım :D

Forumu bırakanlar artıyor baya nedense.

Cirkeflikte sinir tanimayan biri olarak söylemezsem ölürüm, catlarim. :cici:
Üc bes kisi orda toplanmis dün geceden beri müslümanlarin nasil anlamadan etmeden inandigini konusurken bir sey yoktu, o zaman konu tartisma konusu degildi. Kimselere hakaret etmeden cevap verdik ya konu nerelere geldi, tartisma konusu oldu veee yüzümüze kapandi. Yazdigim cevapla bakakaldim. Ey gidi.. (:

konular içinden çıkılamayan bi hal aldığında darbe yapılır gibi kilitlenmesi.

özellikle gezi parkı mevzusundan beri bu çok yapılıyor.

bence tartışılmalı. Sınırlar aşılmadıkça her insan konuşabilmeli.

Geri