Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah askina su imza karakterlerini biraz cogaltin, sigdirmak icin kac sekle koyuyoruz yine de almiyor. :cici:
Oooo en güzel seyi söyledin.:cici:
Kesiyorum olmuyor, kirpiyorum olmuyor, kalindan ve sekilliden vazgectim hicbir sekilde olmuyor. Bir de ben yazarini eklemek istedigim icin söz hepten kendinden geciyor. Imzayi göster butonuna bastgimda uyari cikmasin diye neredeyse dua edecegim. :cici::cici::cici:
adminlere pm atarsan online olan koydurabilirsin 1 gif olma şartıylagenelde çogu üye öyle yapıyor
uzun imzaya sahip olanlar
![]()
bu foruma bi zararı var ki böyle yapıldı :pTATLI bu mu cözüm önerinnnn. :hih:
Kiz verin üc bes karakter daha, ölmezsiniz ya. :cici::cici::cici:
bu foruma bi zararı var ki böyle yapıldı :p
hıhım çünkü çogu üye bunu yapıyor istedigin zaman bana pm atarsan imzanı koyabilirimher zaman kapım açık cici
valla istedigin imza olsun veririmde işteyapılcak yok
![]()
Önizleme yapmadan imza koyamiyorum ben ama nezaketin icin cok cok tesekkür ederim. (:
Buraya uye olanlarin baska forumlarada olmaya hakk yok mu?
Benim ilk geldigim donemler forumda ki dusuncelerin ifade edlisine cok fazla mudahale olmamasiydi.
Sonra konular kilitlenmeye baslandi.
Forumun ortasinda hakaretler olmaya basladi
Ben bunun yonetimle ilgili oldugunu dusunuyorum .
Simdilerde cogunluk ne derse haklidir mantigi hakim.
Gruplasmalari saymiyorum bile.burasi sanal bir ortam nihayetinde. Kim kime neyi ispatlama cabasinda?