Forumsal da gözünüze çarpan şeyler ?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
bildirim geldigi zaman profile gitmek zorunda kaliyoruz daha kolay bi yol olsa.

Allah askina su imza karakterlerini biraz cogaltin, sigdirmak icin kac sekle koyuyoruz yine de almiyor. :cici:

Üye sayısına göre aktiflik,foruma bağımlılık,konuşma ve olgunluk vs . . o kadar çok şey sayabiliriz ki.

Oooo en güzel seyi söyledin.:cici:

Kesiyorum olmuyor, kirpiyorum olmuyor, kalindan ve sekilliden vazgectim hicbir sekilde olmuyor. Bir de ben yazarini eklemek istedigim icin söz hepten kendinden geciyor. Imzayi göster butonuna bastgimda uyari cikmasin diye neredeyse dua edecegim. :cici::cici::cici:

Kesiyorum olmuyor, kirpiyorum olmuyor, kalindan ve sekilliden vazgectim hicbir sekilde olmuyor. Bir de ben yazarini eklemek istedigim icin söz hepten kendinden geciyor. Imzayi göster butonuna bastgimda uyari cikmasin diye neredeyse dua edecegim. :cici::cici::cici:

adminlere pm atarsan online olan koydurabilirsin 1 gif olma şartıyla :) genelde çogu üye öyle yapıyor :) uzun imzaya sahip olanlar :)

TATLI bu mu cözüm önerinnnn. :hih:
Kiz verin üc bes karakter daha, ölmezsiniz ya. :cici::cici::cici:

bu foruma bi zararı var ki böyle yapıldı :p
hıhım çünkü çogu üye bunu yapıyor istedigin zaman bana pm atarsan imzanı koyabilirim :) her zaman kapım açık cici :)

valla istedigin imza olsun veririmde işte :D yapılcak yok :D

bu foruma bi zararı var ki böyle yapıldı :p
hıhım çünkü çogu üye bunu yapıyor istedigin zaman bana pm atarsan imzanı koyabilirim :) her zaman kapım açık cici :)

valla istedigin imza olsun veririmde işte :D yapılcak yok :D

Önizleme yapmadan imza koyamiyorum ben ama nezaketin icin cok cok tesekkür ederim. (:

Önizleme yapmadan imza koyamiyorum ben ama nezaketin icin cok cok tesekkür ederim. (:

onunda kolayı var eski imzalar konusu var bizdede admin panelinde girilmeyince çok imza konulmuyor o yüzden o konu altında ön izleme yapıp kopyla yapıştır yapıyorum yada üye pm yollucak ya yollayacagı pm yi önizleme yaparak düzenleyebiliyor :D yani her şekilde imzanı düzenleyebilirsin :)
http://www.forumbahane.net/hareketli-resimler-ve-avatarlar/190764-eski-forum-imzalar-buraya.html

Forumu fazla takip edemiyorum :dusun:
Gozume carpan tek sey, forumdaki EmiR sevgisi :p
Her yerde onun nicki geciyor :p

- Çok iyi niyetli,sevgi dolu insanlar var. Hiç kötülük nedir bilmezler.Sütten çıkmış ak kaşık gibidirler.
- Herkes ile dost,kardeş olanlar var..
- Çiftlerimiz var. Dallas dizisini aratmayan senaryoları var.
- Egosunu tatmin etmek için foruma girenler var.

Eleştiri Mode: On

"Konu açarak yetki elde edilebilecek bir ortam. Diğer forum sitelerinde de bu durum az çok böyledir ve hatalıdır da. Kopya içeriklerle günün birinde çöplüğü andıran bir forum olursa elinizde ki ricam şudur; hiyerarşik yapıya sığınarak, yetkinin verdiği rahatlıkla düzenden bahsetmeyin.

Seninki de laf diyebilecek arkadaşlar için: Milletvekilinin ilkokul mezunu olması şartı getirilen bir ülkede forum yöneticisi seçilme şartlarından birinin en azından 'kendi başına, özgün bir kaç kelime kurabilmek' olmasını beklemek hayal olurdu zaten."

Eleştiri Mode: Off

Üyelerin teker teker başka forumlara gitmesi.
10 moderatörden sadece 3 tane kalması

Olması gerekenlerin olmaya başlaması. Sinyaller baştan belliydi zaten.

Buraya uye olanlarin baska forumlarada olmaya hakk yok mu?
Benim ilk geldigim donemler forumda ki dusuncelerin ifade edlisine cok fazla mudahale olmamasiydi.
Sonra konular kilitlenmeye baslandi.
Forumun ortasinda hakaretler olmaya basladi
Ben bunun yonetimle ilgili oldugunu dusunuyorum .
Simdilerde cogunluk ne derse haklidir mantigi hakim.
Gruplasmalari saymiyorum bile.burasi sanal bir ortam nihayetinde. Kim kime neyi ispatlama cabasinda?

Nüfus yoğunluğunun gittikçe azaldığını fark ettim

Buraya uye olanlarin baska forumlarada olmaya hakk yok mu?
Benim ilk geldigim donemler forumda ki dusuncelerin ifade edlisine cok fazla mudahale olmamasiydi.
Sonra konular kilitlenmeye baslandi.
Forumun ortasinda hakaretler olmaya basladi
Ben bunun yonetimle ilgili oldugunu dusunuyorum .
Simdilerde cogunluk ne derse haklidir mantigi hakim.
Gruplasmalari saymiyorum bile.burasi sanal bir ortam nihayetinde. Kim kime neyi ispatlama cabasinda?

düzelcektir yeni dönem başlıyor 9 undan sonra :) Emre dönüyor çeki düzen gelir siyasi olaylarda çok oldu zaten sonrasında da kavgalar çok başladı gezi parkı zamanlarında ama yeni yeni artık duruluyor tabi ki gidebilirler o nerden çıktı ki :S zaman zaman bizlerin bile başka yerde üyelikleri olabiliyor :S sadece yetkili olan kişinin başka forumda yetkisinin olması yok o da zati burdan yetkisini askıya aldırıp orda devam edebilir çünkü sanaldayız ve insanlar sıkılabilirlerde :) bu konuyla ilgili hiç bir sorun yok :) insanlar birbirini kırmasın diye konular kapatılıyor zaten ortam durulduktan sonra raporla istek oldugu halde geri açılabiliyor :) ama sanırım bu durum çok yanlış anlaşıldı :) dedigim gibi zamanla düzelecektir biraz daha sabır :)

Geri