Forumsal da gözünüze çarpan şeyler ?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Forumdakilerin bakış açılarını ve bu konudaki düşüncelerini anlamak adına üşenmedim tüm sayfaları okudum. Bundan sonra bu mesajları göz önunde bulundurarak daha dikkatli gözlem yapacağım ve bir şey daha çekti dikkatimi. Konunun açıldıgı yıldan bu zamana kadar 2-3 üye süreklilik arzetmiş. Demek ki GÖÇ dikkat çekici bir durum forumda =)

bir ara birbirine kufur eden/kavgalilarin simdi canim cicim ay bende seni seviyirum demesi cok komik

sildinmi bir kere silersin birdaha donusu olmaz..bakiniz ben ;)

gahpelige hic gelemem.

sezen gibi üyeler lazımdır forum ortamlarına
taktik yok bam bam bam.

Gamer gibi imansız herifler çoğaldı, ben ise dinimi özgürce yaşamak istiyorum fekat bu gibi herifler varken şeyolmuyo, ayrıca çok sapıkça yorumlar yapan üyeler de mevcut, sanırım gitme vaktim geldi, dininisevdiklerim.com yeni durağım olacak.​

Ya insanların hayatını dedikoduya çevirip, sonra aynı şeyleri yapıp çekip gidenler var la. Alın size en büyük olay aksjsksk
Namus bekçileri hepsi.
Anca orada burada iftira ederler. Sonra bir bakmışsın sevgili olmuşlar aksndksks

Bi sn gülüyorum :dddd

Gamer gibi imansız herifler çoğaldı, ben ise dinimi özgürce yaşamak istiyorum fekat bu gibi herifler varken şeyolmuyo, ayrıca çok sapıkça yorumlar yapan üyeler de mevcut, sanırım gitme vaktim geldi, dininisevdiklerim.com yeni durağım olacak.​

bu gibi herifler varken neyolmuyo :liv:
git bende gelecem dinini sevdiklerime biraz da orayı karıştırıcam

İnsanların birbirine sataşmaya hazır olması en çok dikkatimi çeken şey. Bir de dedikodunun çok döndüğünü belirtiyorlar. Çeşitli konularda yazılanlardan çözdüğüm budur. İnanın sırf bu yüzden, özel mesaj yoluyla çok az kişi ile irtibata geçtim. Onda da çok az kişi ile biraz daha nasıl derler kendime ve yaşamıma dair -kişisel-bilgilerimi paylaştım. Eser miktarda.

Kim beni ne yapsın tabi ama yine de kendi ellerimle malzeme vermek istemem. Kimsenin sohbetlerinde o şekilde yer almama gerek yok.

En çok dikkatimi çeken şey hakkımda yorum yapan veya konuşanların gelip bana değil benden başka herkese bir şey sormaları oldu şimdiye kadar.
Devlet Bahçeli gibi cevap veriyorum : size ne

Bunun dışında;

Beddualarim dikkat çekici değil mi sizce ???

Daha çok gülüyorum.d

İş arkadaşlarım bir kaç kez takip etti. Nasıl yer burası aşk, sevgi, yalan hepsi var galiba diye. He dedim var. :sırıt:
Benim kazandığım; hemcinslerimin ve bayların saygısından, sevgisinden ötürü kurduğum samimiyettir. Gerisine ihtiyacım hiç yok. Kulaklarımda tıkalı.:sırıt:

Çok güldüren oldu mu istisnasız muhabbetim maximum oluyor.dd

Uyeler, yorumlar, siyasi haberler gundem, tartismalar, fotograf ve ilginc video paylasimlari vb vb

Olup bitenden habersiz yaşayıp duru oluyum:)

Kötü insanların eşeklerin terkisine atlayıp dünyadan uzaklaştığı:)

bazı üyeler çok doğal

okumak güzel

Geri