Forumsal da gözünüze çarpan şeyler ?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bir üye var.
Çok gözüme çarpıyor.
Yüzyılın küfrünü edip,banlanarak rahatlayacağım.

Bu konuyu bile laf sokma olayına çevirenlerin bundan yakınması nekadar ironik ?
Sanki dersin ki kafalarına silah dayatılıyor girilsin diye.
Ayrıca bunca şikayete rağmen foruma hala kene gibi yapışanların, zamanında forumu çok seviyorum çok aşığım diye dolananların simdi tam aksi konuşması ?
Vay vay vay nekadar güzel göze batan AMAN pardon çarpan sikayetlermiş böyle .

Bu konuyu bile laf sokma olayına çevirenlerin bundan yakınması nekadar ironik ?
Ayrıca bunca şikayete rağmen foruma hala kene gibi yapışanların, zamanında forumu çok seviyorum çok aşığım diye dolananların simdi tam aksi konuşması ?
Vay vay vay nekadar güzel göze batan AMAN pardon çarpan sikayetlermiş böyle .

:aga:

Çok ilginç bi forum, dikkatle izliyorum çözmem zaman alacak gibi görünüyor ama şu an anladığım kadarıyla bi iç savaş var gibi görünüyor.

Kutuplaşmaların artması ve adaletin kaybolması

Kısa zamanda gelmiş olduğumuz başarıyı görmek beni oldukça mutlu etti.
Belkide kimilerinin hayali olabileceği şey bizim için daha bir başlangıç..

Banane ben de yazacagim. Gerginlik yaratmayi maharet sayanlar bunu da tek bir insana yüklemek isteyenler var. Kendi adaletinize sorun artik: Biz bu kisiden ne istiyoruz, bu kisinin zarari nedir. Sevenlerinden ne istiyoruz, sevenleri bize neden dokunuyor. Bir kere tartismis olabilirsin, anladik. Hepimiz tartisiyoruz. Neden her olayda ona saldiriyoruz. Yahu biz böyle ne yapiyoruz demesi gereken insanlar var. Karsidan hic hos görünmüyor, tarafsiz olarak belirtmek istedim.

Sadece çekirdek ve kola alıp oturup forumu izlemek iyi geliyor,bugün keşfettim bunu.

İşsizim işsiz :(

Gerçekten çok ilginç bir forum. Tabii ki ilginç olan kullanıcıları.

Kangren olan parmaklar kesilmiş. Güzel hareketler.

Nedense;

533823_344354385671421_419455328_n.jpg

Paylaşasım geldi. (:

İstatistikler neden aşşagıda yoruluyorum alta inene kadar buna bi çözümm lütfen.f5 yap aşşa in sonra yorum yap tekrar yukarı cık sonra tekrar aşşa in.En üstte olsa ne iyi olurdu.Buna gercekten alışan varmı ?

Dı pörsın yu hef kold ken nat bi riiçd at dı mumıınt pliiz tıray ageyn leytır ;)

İyi, güzel söylüyorsunuz da, alışkanlıklar vardır. Kopması zor alışkanlıklar.
Arkadaşınız, dostunuz vardır, yada ufak tefek şikayetleri dert etmeyen üyeler vardır Emir?
Rahatsız olduğu bir şeyi yazıya dökmek, neden sizi bu şekilde yorum yazmanıza sebep oldu yada sizi rahatsız etti anlam veremedim.

Geldiğim günden beri, gözüme çarpan ( bana göre) tek bir sorun var, beni rahatsız eden bir sorun.
''Gruplaşma'' Yönetim de ki arkadaşların bir görevi de bu olaya bir çare bulmaları öyle değil mi?
Lakin, bu gruplaşma belli ki yeni olan bir durum değil, kendime sormadan edemiyorum, bugüne kadar yönetici arkadaşlar neden bu sorunu çözememişler.

Beni kimse silah zoruyla getirmiyor, kendim isteyerek geliyorum. :) Bunun dışında her şey gayet güzel.

İyi, güzel söylüyorsunuz da, alışkanlıklar vardır. Kopması zor alışkanlıklar.
Arkadaşınız, dostunuz vardır, yada ufak tefek şikayetleri dert etmeyen üyeler vardır @Emir?
Rahatsız olduğu bir şeyi yazıya dökmek, neden sizi bu şekilde yorum yazmanıza sebep oldu yada sizi rahatsız etti anlam veremedim.

Geldiğim günden beri, gözüme çarpan ( bana göre) tek bir sorun var, beni rahatsız eden bir sorun.
''Gruplaşma'' Yönetim de ki arkadaşların bir görevi de bu olaya bir çare bulmaları öyle değil mi?
Lakin, bu gruplaşma belli ki yeni olan bir durum değil, kendime sormadan edemiyorum, bugüne kadar yönetici arkadaşlar neden bu sorunu çözememişler.

Beni kimse silah zoruyla getirmiyor, kendim isteyerek geliyorum. :) Bunun dışında her şey gayet güzel.

Yapılan yorumların şikayet şeklini okuyup anlasaydınız ne böyle bir açıklama getirme gereği duyardınız nede benim anlattığımı farklı yorumlardınız. Dikkat edersiniz ki şikayet eden bazı insanların bir kaç zaman önce aksini idda ettiğini savundum. Herkes değişiyor kişinin kendi sabit kalıyor değil mi ? Neyse anlamak istediğinizi anlamışsınız, anlatmak istediğimi değil. Herkesin görüşü kendine.

Bu ne ne celal, bu ne şiddet?

Sizin yazdığınızı çok iyi anladım ben, meraklanmayın. İnsanlar elbette şikayetlerini dile getireceklerdir, bundan doğal ne var?
Dün, bu forum için ölen bitenler, bugün fikirleri değişmiş olabilir.
Ayrıca, uslubunuza dikkat edin lütfen, ben size saygısızlık yapmadıysam, sizin de bana yapma lüksünüz yok.
Beni sevmek zorunda değilsiniz, burada hep berabersek, saygı göstermek zorundasınız.

İstatistikler neden aşşagıda yoruluyorum alta inene kadar buna bi çözümm lütfen.f5 yap aşşa in sonra yorum yap tekrar yukarı cık sonra tekrar aşşa in.En üstte olsa ne iyi olurdu.Buna gercekten alışan varmı ?

Aşağıya inerek yorulana kadar sayfanın Rn üst sekmelerinde yeni mesajlar sekmesine tıklarsan f5e gerek kalmadan tüm istatistikler açılır. :)

Aşağıya inerek yorulana kadar sayfanın Rn üst sekmelerinde yeni mesajlar sekmesine tıklarsan f5e gerek kalmadan tüm istatistikler açılır. :)

aaa cok tşk ederim cidden sklmstm bu durumdan.Mersiii:dyg::cici:

Bahane de gözüme hep bi laf sokma cabası içine giren insanlar çarpıyor :)

Geri