eski bi kanye west şarkısından şöyle notalar çıkardım. piano, 808 ve brass olarak.
sarıyosa devam edebilirim. drum kitleri rastgele koydum orası belirleyici olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beat kolay beat olsun
Katılın, hiçbişey sırıtmaz emin olun.Aslında söz yazabilirim ama paslandim baya emin değilim bi de onurcan gibi baya iyi söz yazarları var benimki çok sırıtır... duruma göre söz konusunda kesin olmamakla beraber çok kalabalık olursa ses olarak da katılabilirim
şöyle bi çalışma yapılırsa ben de katılır özcan denizi olurum..........
eski bi kanye west şarkısından şöyle notalar çıkardım. piano, 808 ve brass olarak.
sarıyosa devam edebilirim. drum kitleri rastgele koydum orası belirleyici olur.
Belli bir konu olsa da ona göre çiziktirsek bir şeyler.Sizin katılımınızı da bekliyorum
Katılın, hiçbişey sırıtmaz emin olun.
Oy da verirseniz sevinirim takip açısından.
Katılmanıza sevinirizOy da verirseniz ona göre..
Bana biraz hızlı gibi geldi. Ben mesela sadece 1 kere ses kaydı yapan biri olarak, kelimeleri yutarım ya da tökezlerim gibi geldi bu ritimde..
@HosgeldinHarunAbi nin paylaştığı güzel gibi. Ama bana göre hala ilk paylaşılan güzel.
Tabi, kişiler netleştikten sonra ortak bir fikirde buluşuruz. Herkese konu dağıtabiliriz, kendileri seçebilirler vs..Belli bir konu olsa da ona göre çiziktirsek bir şeyler.
Forum bunun için yeterli gibi. ;dTabi, kişiler netleştikten sonra ortak bir fikirde buluşuruz. Herkese konu dağıtabiliriz, kendileri seçebilirler vs..
Bir araya gelip rahat iletişim kurulabilecek bir platform gerekli.
Yani anlık reaksiyon alabilmek ve iletişimi kaçırmamak için demiştim ama buradan da kurmaya çalışırız olduğu kadar tabiForum bunun için yeterli gibi. ;d
Olur tabi o tacı sana layık görelim neden olmasınBirşey diyeceğim ama vers ilk ben girmek isterim..
Beat öneri şeysi ise:
çok hoşuma gitti birşeyler karaladım..
ülkemin insanları isyan etmeyi unuttu
gelen zamlara rağmen ampulcüler umutlu
neden açlık sınırı 29 bin iken asgari ücret
28 binde tutuklu
zenginin villasında barbekü partileri
fakirin evinde makarna lüx hale geldi
reisim gitmesin gerekirse soğan ekmek
yeriz diyenler harbiden o hale geldi
bende yazarım dlskfdsOnurcan bunu senden sabaha kadar isteyebilirim aldjfjjskals
Sen de katıl.Onurcan bunu senden sabaha kadar isteyebilirim aldjfjjskals
hani başınız sizin kalabalıktı reisim.... (yönetim dışı)o katılırsa ben de katılırım (forum dışı)
Oohh mis mis (forum dışı)o katılırsa ben de katılırım (forum dışı)
Olm ben de katılacağım dedim ya zatenSen de katıl.