Forumsal Big RaP Production

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü

Projeye katılmak ister misin?

• Kullanılan toplam oy
    16
Şanışer - SUSAMAM'ın Forumsal versiyonuna var mısınız? Burada biliyorsunuz 17 farklı kişi, belirli bir konu üzerinde kendi verse'ini yazıp söylemişti, oldukça da yankı uyandırmıştı.

Katılmak isteyenler sadece söz yazabilir (başkası seslendirebilir), söz ve vokal ile eşlik edebilir, ya da altyapı beat i sağlayabilir. Yani birlikte güzel bir proje çıkar gibi geldi bana.
Sıkıcı olmaması adına herkesin kendi kısmı çok uzun olmamalı, 4'lük olarak düşündüm ben. Konu olarak da Onurcan'dan farklı olsun diyorum :), güncel konular olabilir, forum ile ilgili olabilir, duruma göre şekillenebilir.

Öncelikle anket ile durumu bir görelim nedir?
Anketi bu pazara kadar tutalım, sonra bakalım nedir ne değildir. Çok da sündürmeden başlatalım projeyi ;s5

ben de diyom @Hatem akşam niye oynayamadı
@Slash adamın ayarlarını bozmuş

kardeşim reçetene yazıyorum oyuna girmeden 24 saat önce foruma girmiyosun @Slash'ı da telefondan engelliyosun

corrode haritasında kimse mide alarm bot atmıyo diye çıldırıyodu
akşam kimse tartışmasın diye ses çıkarmadım
itiraf ediyorum içimden de gülüyodum :ddd
şimdi aklıma geldi yine güldüm :d

bir de yumuşak yumuşak söylüyo kıyamam :d
aslında ikinizden biri mide alarm bot atsanız mide hiç bakmayız da..

corrode haritasında kimse mide alarm bot atmıyo diye çıldırıyodu
akşam kimse tartışmasın diye ses çıkarmadım
itiraf ediyorum içimden de gülüyodum :ddd
şimdi aklıma geldi yine güldüm :d
Ya olm beni benden daha iyi tanıyorsun ya :D

Ama iki sentinel oynadığımız oyunda mide bakmak zorunda kalmak sorun değil mi sence de?

Ya olm beni benden daha iyi tanıyorsun ya :D

Ama iki sentinel oynadığımız oyunda mide bakmak zorunda kalmak sorun değil mi sence de?
sorun tabi kanka
diğerlerine bir şey söylersem ortam bozulur mu diye düşünmekten hiçbir şeye yorum yapamadım :d

Evet arkadaşlar bugün artık son listeyi alalım ve başlayalım bir an önce.
Kararsız kalanlar da karar verdilerse oy versinler lütfen. Öğleden sonra tam listeyi çıkarıp projeye geçelim artık

beni listeden çıkartın lütfen vakit ayıramayacağım.
yine de buradan teknik destek vermeye çalışırım ^71

Altyapı sağlayabilirsen yeterli. sonra başlayalım

@Onurcan var mısın yok musun ?

Şuanki mevcut durum:
@Aze, @scope, @Hatem, @Slash ve @RooKiE - Söz + vokal
@Siyah - sadece söz
@mlshc - vokal. yani siyaha vokallik yapabilir.

Bu durumda 6 farklı verse olacak
ay ben buna ne zaman katılmıştım jdshsdjdfhhsd rookie teşekkür ederim ama bu sıralar çok yoğunluğum var maalesef beni çıkartabilir misin, yine de sıkıntı olursa destek olmaya çalışırım ama zaten kadro mük...

Geri