Olsun sen yine de katıl. AnsjjsjsOlm ben de katılacağım dedim ya zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olsun sen yine de katıl. AnsjjsjsOlm ben de katılacağım dedim ya zaten
Sonra diyorlar ki sen niye böylesin. Arkadaşlarım ne ki ben nasıl olayım awOlsun sen yine de katıl. Ansjjsjs
Katılıyor musun?Sonra diyorlar ki sen niye böylesin. Arkadaşlarım ne ki ben nasıl olayım aw
Kayıt işini birlikte yapalım. Haberleşelim he mi gülümBunu burdan alın bak
Olur yavrum <3Kayıt işini birlikte yapalım. Haberleşelim he mi gülüm
Anketi bu pazara kadar tutalım, sonra bakalım nedir ne değildir. Çok da sündürmeden başlatalım projeyiŞanışer - SUSAMAM'ın Forumsal versiyonuna var mısınız? Burada biliyorsunuz 17 farklı kişi, belirli bir konu üzerinde kendi verse'ini yazıp söylemişti, oldukça da yankı uyandırmıştı.
Katılmak isteyenler sadece söz yazabilir (başkası seslendirebilir), söz ve vokal ile eşlik edebilir, ya da altyapı beat i sağlayabilir. Yani birlikte güzel bir proje çıkar gibi geldi bana.
Sıkıcı olmaması adına herkesin kendi kısmı çok uzun olmamalı, 4'lük olarak düşündüm ben. Konu olarak da Onurcan'dan farklı olsun diyorum, güncel konular olabilir, forum ile ilgili olabilir, duruma göre şekillenebilir.
Öncelikle anket ile durumu bir görelim nedir?

Ya olm beni benden daha iyi tanıyorsun yacorrode haritasında kimse mide alarm bot atmıyo diye çıldırıyodu
akşam kimse tartışmasın diye ses çıkarmadım
itiraf ediyorum içimden de gülüyodum :ddd
şimdi aklıma geldi yine güldüm :d
sorun tabi kankaYa olm beni benden daha iyi tanıyorsun ya
Ama iki sentinel oynadığımız oyunda mide bakmak zorunda kalmak sorun değil mi sence de?

Altyapı sağlayabilirsen yeterli. sonra başlayalımbeni listeden çıkartın lütfen vakit ayıramayacağım.
yine de buradan teknik destek vermeye çalışırım![]()
Ben varim
ay ben buna ne zaman katılmıştım jdshsdjdfhhsd rookie teşekkür ederim ama bu sıralar çok yoğunluğum var maalesef beni çıkartabilir misin, yine de sıkıntı olursa destek olmaya çalışırım ama zaten kadro mük...
Rookie ben de satmak zorunda kalacağım kardeşim, özür dilerim