Forumsal Big RaP Production

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü

Projeye katılmak ister misin?

• Kullanılan toplam oy
    16
seçeneklerde "denerim, olmazsa denemedik demeyiz" olsaydı işaretlerdim
Siz deneyin bence, olmaz diye bişey yok, kimse pro değil :)

Deniz Tekin'i olmak isterdim... :d
Anlayamadım ne demek istediniz?

Bunu zamanında yine senin tertiplediğin bir konuda,
"Forumsal için çal" gibi bir konseptle yapıp tüm foruma şarkı söyletmiştin....

Kimse hatırlamaz ama ben hatırlıyorum. :D
Aynen bro bu da onun rap versiyonu olacak işte

bi tane sample bulun bana fight kulüp tarzı bi chopper beat yaparım ^71
O işler sende artık:)

Hep heveslenip hemen vazgeçtigim şeyler.(

@mlshc, üzerinde epey çalışmam gerekiyor agzimi yayarak söylemem gerekiyor zamana ihtiyacım.var :(

Evet. ✨️
O tonlarda/o akista eslik edebilirim.

Konuya girdiğimde ilk aklıma gelen isimdi Serce.
Bence vazgecilmemeli.
@mlshc ve @Serçe katılımınız çok iyi olur diye düşünüyorum. Ankete oyunuzu bekliyorum. Zaman sorunumuz yok, hal olur. Hepimiz amatörüz

Hangi Rap Game ama? Ahhhshs D12 Rap Game olur mesela. Sen daha ofans istiyorsun. Ülkenin gündemi sad zaten olm. Eminem gibi f*ck the goverment diye mi dolaşalım? Shajsjjs
Katılıyorum. Rap game biraz agresif kalır. Kadın katılımcılar da olabileceğini düşünürsek ilk gelen 'sad' sample güzel bence

Aynen öncelikle beat netleşsin, kişi sayısı belirlensin, konular seçilsin ve sözler yazılsın. Buralar kolay kısım bence..
Sonrasındaki gidişat sanırım zorlayıcı olacak, kayıt aşaması vs. Topluca iletişim kurabileceğimiz bir portal gerekebilir.

beati yapabilmem için kişi sayısının belirlenmesi gerek. 8'er barlık beat yaparım yoksa çok uzun olur.

Aslında söz yazabilirim ama paslandim baya emin değilim bi de onurcan gibi baya iyi söz yazarları var benimki çok sırıtır... duruma göre söz konusunda kesin olmamakla beraber çok kalabalık olursa ses olarak da katılabilirim

Geri