-
-
-
-
-
Evet Hükümetin yeni yasası ile kızlarada askere gitme zorunluluğu gelmiştir. Ve bizim forumdan ilk askerlik deneyimi yapacak kızlarımız Mathilda , Soğuk Kahve , Maria puder , Yek , izmirli . Askerliğin ilk günü iştimaya çıkmak için yataklarından fırlayıp hazırlanan kızlarımız her zaman bakımlı olmak zorunda.
Mathilda her zamanki gibi bugün hangi komutanı tavlasam derdinde.
Yek acaba bugün çatışmaya çıkarmıyız , birilerini öldürmem lazım düşüncelerinde :ofkelendim:
Soğuk Kahve başkalarının eşyalarına göz koymaktan saçını bile yapamıyor. Her şey benim olsun :heyoo:
Maria puder uffff şunlar bi hazırlansada gitsek yaşlancam burda tasasına düşmüş : D
izmirli ise sade güzelliğine kimseye aldırmaksızın eyelinerimi çekerim giderim havasında :dyg:

tabi tabi tabi Forumsalın erkekleri durur mu. Kızlara karşılık kendilerini ezdirmemek, bu işin erkek işi olduğunu göstermek için bakın ne yöntemi gerçekleştirmişler
Oggy , iFt , Sky , usta , PaRSa , #ME8
Bu yöntemlerle bize gelmeyinnn :haha:
Sonuç olarak o kadar hazırlanmadan sonra bizz kızlarr ;
ve sizleri düşürdüğümüz hal şöyle : D ;
Mathilda her zamanki gibi bugün hangi komutanı tavlasam derdinde.
Yek acaba bugün çatışmaya çıkarmıyız , birilerini öldürmem lazım düşüncelerinde :ofkelendim:
Soğuk Kahve başkalarının eşyalarına göz koymaktan saçını bile yapamıyor. Her şey benim olsun :heyoo:
Maria puder uffff şunlar bi hazırlansada gitsek yaşlancam burda tasasına düşmüş : D
izmirli ise sade güzelliğine kimseye aldırmaksızın eyelinerimi çekerim giderim havasında :dyg:

tabi tabi tabi Forumsalın erkekleri durur mu. Kızlara karşılık kendilerini ezdirmemek, bu işin erkek işi olduğunu göstermek için bakın ne yöntemi gerçekleştirmişler
Oggy , iFt , Sky , usta , PaRSa , #ME8
Bu yöntemlerle bize gelmeyinnn :haha:
Sonuç olarak o kadar hazırlanmadan sonra bizz kızlarr ;
ve sizleri düşürdüğümüz hal şöyle : D ;