Forumsal Askerde :D

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Hükümetin yeni yasası ile kızlarada askere gitme zorunluluğu gelmiştir. Ve bizim forumdan ilk askerlik deneyimi yapacak kızlarımız Mathilda , Soğuk Kahve , Maria puder , Yek , izmirli . Askerliğin ilk günü iştimaya çıkmak için yataklarından fırlayıp hazırlanan kızlarımız her zaman bakımlı olmak zorunda.
Mathilda her zamanki gibi bugün hangi komutanı tavlasam derdinde.
Yek acaba bugün çatışmaya çıkarmıyız , birilerini öldürmem lazım düşüncelerinde :ofkelendim:
Soğuk Kahve başkalarının eşyalarına göz koymaktan saçını bile yapamıyor. Her şey benim olsun :heyoo:
Maria puder uffff şunlar bi hazırlansada gitsek yaşlancam burda tasasına düşmüş : D
izmirli ise sade güzelliğine kimseye aldırmaksızın eyelinerimi çekerim giderim havasında :dyg:

tabi tabi tabi Forumsalın erkekleri durur mu. Kızlara karşılık kendilerini ezdirmemek, bu işin erkek işi olduğunu göstermek için bakın ne yöntemi gerçekleştirmişler :D
Oggy , iFt , Sky , usta , PaRSa , #ME8

images

Bu yöntemlerle bize gelmeyinnn :haha:

Sonuç olarak o kadar hazırlanmadan sonra bizz kızlarr ;

038_guns.jpg

ve sizleri düşürdüğümüz hal şöyle : D ;

just-funny-flower-girl-and-soldiers_c_2335077.jpg

Kiz ben baskasinin biseyini asla kullanmam nerden cikardin koptum :D Bide ben erken kalkicaksam o saclar geceden hazirlanir .p

Neyse Ben Bi Süre Forum'a Giremicem Benim Techil'i Bozup Askerliğe Gitmem Lazım Görüşürüz :D

İyi Forumlar...

~Saygılar

Pc ye geçince hislerimi yazacağım :D

Bekliyorum toprağım :D

Ben tam olmusum cidden eyeliner hayattir iyiki var su eyeliner onsuz ciplak hissediyorum göz cevremi :D
funny-panda-bear-mascara-eyes-black-spot.jpg%3Fw%3D580

güzel paylasim olmus ellerine saglik canim :D

Ben tam olmusum cidden eyeliner hayattir iyiki var su eyeliner onsuz ciplak hissediyorum göz cevremi :D
funny-panda-bear-mascara-eyes-black-spot.jpg%3Fw%3D580

güzel paylasim olmus ellerine saglik canim :D

hahaha senin örneğinde çok tatlı olmuş :D bilmem hissiyatlarım sende öyle oluştu iyi tutturmuşum :dostum:

Bak ya resmen bizi cadıya benzetmişler :D rezil olduk iyimi :D
Uzun yoldan geldim kafam kazan gibi yazacak bir şey bulamadım iyimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri