Forumsal Arınma Gecesi Başlığı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Forum'da aslında arınma başlığı şudur:
bkz: içinden geçeni söyle
Ama orası artık genel sohbetinden alım satımına, kur yapanından yemek tarifi verenine amacı ne idüğü belirsiz uçsuz bucaksız bir alan. Af edersiniz ama içinde her türlü pislik dönüyor...

O yüzden, sizin de, forumumuzun da, içinizden geçenin de... diyor ve üyelerin isyan edecekleri, feryat edecekleri, içlerine dert olanları dile getirerek arınma yapabilecekleri başlığımızı açıyorum. Miyyau.

sevişmeli şeyler yazmasam iyiydi de
bu ticaret puanı ney arkadaş

• Kahkaha
Tepkiler: ne
* forumsal arınma:

angie yok. bunalımdayım. bunalımdan sürekli başlık falan açar hâle geldim...
Lefty artık yazdıklarımı tek seferde anlar duruma geldi. eskiden 5-6 mention'da derdimi anca anlatabilirdim...
daha da kötüsü, kendimi eskiden olduğu kadar kedi hissedemiyorum...

* forumsal dışı aranma:

Nerede head chef varsa, onun ben... gelmiş diyor ki, ben de sabah gelip gece yarısı çıkıyorum işten. ne var onda. iki saat çalışıyorsun, sonra pc başına geçip falan filan işleri adı altında besiktaş maçını izliyorsun. senle benim durumum aynı mı! ben hep çalışıyorum. lafa gelince biz de şunu yapıyoruz biz de bunu üstleniyoruz... ben görmedim daha yaptıklarını.

var ya... ben sana sokardım lafı da... mayonez tavasını kafana geçirirdim de... yapamıyorum işte. g*tüm yemiyor.

Lefty artık yazdıklarımı tek seferde anlar duruma geldi. eskiden 5-6 mention'da derdimi anca anlatabilirdim...
daha da kötüsü, kendimi eskiden olduğu kadar kedi hissedemiyorum...

gty_garfi_09_mt_141006_5x4_1600.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde yazacağım. Parçayı ön post olarak bırakıyorum.

Günah cikarma kabini de var mi, sayin peder?

Sanal ortamların işleyiş şekli, tarih boyunca türklerin siyasi varlığı sona eren bir devletin yerine her seferinde bir yenisini kurmaları gibidir. İşler öyle yürür. Yıllanmış bir platform içinde bulunmuş olanların, sanal da olsa bir şekilde çeşitli kanallar üzerinden birbiriyle iletişimleri, hatta reelde bir araya gelmişlikleri vardır. Bir platform kapatılınca yahut satılıp el değişince, hadi birimiz yeni devlet kursun da hep birlikte orada devam edelim denir. Devleti kuracak, yani yeni sanal ortamı inşa edecek her kimse, onun diğerlerine kendini kabul ettirebilmesi bir yerde şarttır. Ama herkese kendini kabul ettirebilecek biri hâliyle pek yoktur. Öyle ya da böyle hemen her seferinde birden fazla platform kurulur, hep birlikte olunamaz, sürekli kavga gürültü olur.

Zamanında bizimkilere çok dedim, öyle ya da böyle bu günler geçecek, eğlenmenize bakın, başkalarıyla uğraşmayın, gelip geçici statü göstergesi şeyleri, rank'ları, puanları, listeleri ve sıralamaları o kadar dert etmeyin diye. Gelgelelim kim taktı, kimse...

Filmi gibi bir arinma gecesi olsa keske. Goturecegim tam 9 uye olurdur knwhdbd
Ilk olarak yabani ve melnur.

21032481_20130827213759056.jpg

Filmi gibi bir arinma gecesi olsa keske. Goturecegim tam 9 uye olurdur knwhdbd
Ilk olarak yabani ve melnur.

Ekli dosyayı görüntüle 117456

Aklıma gelmedi değil. Böyle acayip yüksek statülü, tashshaklı ve de sahip olduğu parası, gücü bakımından her türlü haklı biri olmak vardı.

Forum'dan çok sevilen birinin doğum gününü kutlamak için böyle büyükçe ve ücra bir mekân ayarlayıp herkesin işinden, işvereninden izin alırdın. Uçak biletlerini, karşılamasını, transferini falan da ayarlardın. Şarteli indirip bütün ışıkları söndürürdün, kapıları kitlerdin, pencereden bacadan falan tüyebilecek yerlere itinayla kapanlar kurardın. İyi ki doğdun pastasındaki mumları da üflemenin akabinde artık kim kime saplarsa...

Lanet olasıca fakirlik...

Neyden arindigimiz önemli :emoji_nerd:

Gecenin ilerleyen saatlerinde yazacağım. Parçayı ön post olarak bırakıyorum.

Forumsal arınma:

Evvelki arınma post'umda bunalımda olduğumu belirtmiştim ya, yok ya, aslında gayet de eğlenceli bir dönem geçiriyorum forumsal'da. Enseyi karartacak bir durum söz konusu değilmiş yani. Hüsnü kuruntu hep. Olanlar bize yetiyor. En azından kendi adıma durum bu.

Yükselen burcum başak benim zaten. Her ne kadar ay ve güneş tutulmalarıyla geçecek mayınlı arazi şartları da söz konusu olsa önümde uzanan, spot ışıkları üzerimde yürüyeceğim bu Eylül yolunu. Üretken olmaya devam edeceğim. Kuyruğu dik tutacağım ve ardıma bakmayacağım.

En önemlisi, öyle herkesi özlemeyeceğim bundan böyle. Seçici olacağım.

Forumsal dışı arınma:

Bugün bulaşıkhane bölümündeki tazyikli su aparatının hortumu yarıldı. Kedi beauğğ diye feryat edince farkına vardım. Mutfağın ya satın alma girişinde, ya bulaşıkhane girişinde bekliyor garibim. Fışkıran su sekip bunun üzerine yağınca bastı yaygarayı tabi.

Hortumu yarıldığı yerden tutup fışkıran suyu kontrol altında tutmaya çabaladım. Suyun kesilebileceği yerse tezgâhın altında kaldığından hortumu bırakıp oraya uzanamadım. Başkası yardıma gelip kapadı.

Head şef, hemen harekete geçip arabasına bindi ve yeni tazyikli musluk almaya gitti. Şöyle böyle diyoruz ama bak yeri geldiğinde işini görüyor dedim içimden. Haksızlık ediyoruz diye vicdan yaptım. Sen misin diyen! Yaklaşık bir saat sonra eli boş döndü, beyimiz aramış bulamamış. Bitez çıkışından Orta Kent'e kadar yol boyu her yer yapı market. Konacık'ta yapı marketten bol bir şey yok. Lakin bizimki bulamamış işte. Valla büyük başarı!

Ha, yüzüne karşı söyleyebilir miyim bunları, yok. Söyleyemem. Yemiyor. Anca yes chef, tamam şef. Böyle bu işler...

Son düzenleme:
Geri