Forumsal Arınma Gecesi Başlığı

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Forumsal arınma:

Evvelki arınma post'umda bunalımda olduğumu belirtmiştim ya, yok ya, aslında gayet de eğlenceli bir dönem geçiriyorum forumsal'da. Enseyi karartacak bir durum söz konusu değilmiş yani. Hüsnü kuruntu hep. Olanlar bize yetiyor. En azından kendi adıma durum bu.

Yükselen burcum başak benim zaten. Her ne kadar ay ve güneş tutulmalarıyla geçecek mayınlı arazi şartları da söz konusu olsa önümde uzanan, spot ışıkları üzerimde yürüyeceğim bu Eylül yolunu. Üretken olmaya devam edeceğim. Kuyruğu dik tutacağım ve ardıma bakmayacağım.

En önemlisi, öyle herkesi özlemeyeceğim bundan böyle. Seçici olacağım.

Forumsal dışı arınma:

Bugün bulaşıkhane bölümündeki tazyikli su aparatının hortumu yarıldı. Kedi beauğğ diye feryat edince farkına vardım. Mutfağın ya satın alma girişinde, ya bulaşıkhane girişinde bekliyor garibim. Fışkıran su sekip bunun üzerine yağınca bastı yaygarayı tabi.

Hortumu yarıldığı yerden tutup fışkıran suyu kontrol altında tutmaya çabaladım. Suyun kesilebileceği yerse tezgâhın altında kaldığından hortumu bırakıp oraya uzanamadım. Başkası yardıma gelip kapadı.

Head şef, hemen harekete geçip arabasına bindi ve yeni tazyikli musluk almaya gitti. Şöyle böyle diyoruz ama bak yeri geldiğinde işini görüyor dedim içimden. Haksızlık ediyoruz diye vicdan yaptım. Sen misin diyen! Yaklaşık bir saat sonra eli boş döndü, beyimiz aramış bulamamış. Bitez çıkışından Orta Kent'e kadar yol boyu her yer yapı market. Konacık'ta yapı marketten bol bir şey yok. Lakin bizimki bulamamış işte. Valla büyük başarı!

Ha, yüzüne karşı söyleyebilir miyim bunları, yok. Söyleyemem. Yemiyor. Anca yes chef, tamam şef. Böyle bu işler...
İnsan okuyacak bunu insaaan

Parçayı ön post olarak bırakıyorum. Gecenin ilerleyen saatlerinde yazacağım.

Forumsal arınma:

Açılmış başlıklara bakarken üyeler arasındaki sürtüşmelere denk geliyorum. İmreniyorum. Başka başka başlıklarda ateşli münakaşalar dönüyorken benim açtığım başlıklarda üyeler teletubbie gibiler. Hiçbir forumsal münakaşaya etki edemiyor, hiçbir kaos sürecinde rol oynayamıyorum. Öyle boş boş üyelik yapıyorum.

Forum dışı:

Maddi olanlar suyunu çekti yine, manevi olanlarla hayat kaldığı yerden devam.

Geriye kalan her şey için bastır kart.

Parçayı ön post olarak bırakıyorum. Gecenin ilerleyen saatlerinde belki yazarım bir şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Birkaç an ve bir kaç bakıştan arınmak istiyorum mümkün mü ?

Forum üyeleri zannediyorlar ki, sen buraya Robert Koleji'nden falan geldin. Hiç görüp geçirmedin...

Sanal çöplüğünde benim hayatta onlarla işim olmaz, aman benden uzak olsunlar falan dediğin sorunlu abidik kubidiklerle uğraşmak durumunda kalmadın. İçin dışın başkalarının özeli olmadı.

Çok şeyi bilip de söylemek, anlatmak, ifşa etmek yerine onu da anlamak gerek, bunu da idare etmek gerek, herkes mutlu olduğu yerde olsun demek durumunda kalmadın.

Yahut burada herkesin eğlence şekli, sosyalleşme kültürü, dünya görüşü, mahallesi, muhiti, sanalda bulunma motivasyonu farklı farklıdır diye başlayan nutuklar çekmedin.

Senle olan sorununu gelip senle konuşarak çözmek yerine, seni en yakının olanlara kötülemeyi bir ödev hâline getirenler olmadı.

Fırsatını bulsa ailene, kapı komşularına kadar sözüm ona senin ne denli adi, boş, karaktersiz biri olduğunu anlatmakla hayatına renk katacak işsizler senin alanına girmeye çabalamadı.

Ha, diyebilirsin ki sen akıllı geçinenlerdensin. Nasıl oluyor tüm bunlar? Senin akıllılığın başka, yakın olduğun başkalarının saflığı başka ki, onları da zaten o saf yönlerinden sebep çok seversin.

Son düzenleme:

Ön post olarak bırakıyorum. Sızıp kalmazsam yazarım bir şeyler

Bu sunucu munucu işlerinde senelerdir özeller okunuyor mu, okunmuyor mu diye bir mevzu döner.

Eskiden olsa uzun uzun şeyler yazardım bununla ilgili, bolca sebep sonuç ilişkileri barındıran. Ama gerek yok, sanırım tek bir cümle yazsam yeter.

Kendin bir sunucu açıp özel sohbetler de dahil platform bünyesinde bütün sekmelerde yapılan yazışma ve paylaşımları görebileceğin, takip edebileceğin olanaklara sahip olabileceğini rahatlıkla görebilirsin.

RTE'den demokrasi beklemekle site ana sayfalarında kopyala yapıştır yatak odası gizliliği makaleleri yayımlayan kafalardan ahlâk, özel hayat gizliliği falan beklemek aynı şey.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@Mihri, root diye bir admin seviyesi var ona ulaştığın zaman site sahibinin de etkisi ile özeller okunuyor mesela geçmişte bir admin ben özelde konuşurken gelip yazdığım cümleyi birebir bana yazıyor takip ettiğini söylüyordu.
Yani okunuyor

@Mihri, root diye bir admin seviyesi var ona ulaştığın zaman site sahibinin de etkisi ile özeller okunuyor mesela geçmişte bir admin ben özelde konuşurken gelip yazdığım cümleyi birebir bana yazıyor takip ettiğini söylüyordu.
Yani okunuyor

O kıdemler mıdemler de boş muhabbet. Basit anlamda belirli bir noktaya gelmiş bir sunucunun patronu bir nevi iş adamı, hatta padişah gibidir. Arada gelir, ne var ne yok marabalar der. Manitacılık oynadığı da sunucuyu çeker çevirir. Misafir ağırlar, lak lak yapar, bla bla. Role-playing mevzular.

• Hımm
Tepkiler: ne
bu maskenin ardında bir forumsalcı var, ve forumsalcılara kurşun işlemez. forumsalcılar adminlerden değil, adminler forumsalcılardan korkmalıdır.

pardon bu arınma gecesi deği vendetta'ydı galiba karıştırmış olabilirim.

ircciler tırt zaten onları hiç saymıyorum.

Okan Bayülgen, cübbeli ahmet, gazneli mahmut, inler, cinler, müneccimler, parapsikoloji, küresel ticaret ve para savaşları, şu bu derken bildiğin şimdi milli güvenlik dersine başladı. Durduramıyoruz.

Yarın bir sığınak kazayım bari.

Ben masa başı çalışan biri değilim şekerim. Haftanın en az dört günü belamı şeyapıyorlar. Şuraya bir katkı sağlamak için çabalarken ya bir yanım yanık ya bir yanım kesik... Bedensel yorgunluğu hiç saymıyorum.

Laf sokuşturmak mı, merak etmeyin, şayet o bir marifet olsa benle yarışamazsınız. Acıyorum size...

Geri