Hüma
Altın Üye
Düşününce mantıklı geldi dimi. :dahaha olabilir,
sana olsun hümacım keyifli dinlemeler (:
Teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşününce mantıklı geldi dimi. :dahaha olabilir,
sana olsun hümacım keyifli dinlemeler (:
Paylaşımların hepsi ayrı bir güzel fakat @Karga seni ayrıca tebrik ederim, en azından karga bir sesin olmadığı ortaya çıkmış oldu.
Başarılar...
Teşekkür ederim @Lefty çok incesin. Bu sayede rumuzumun sesimden değil, zevkimden geldiğini tescil etmiş olduk (:
Kargaların zekâsına ben de herkes gibi hayran kalmışımdır her zaman. En çok da özgüvenlerine... Bir karga olmadığımı kim inkar edebilir ki dermişim ahaha
Konunun sahibi geldi, bebeleri pistten alabilir miyiz lütfen...
(bu kadar kötü bir kayıt olamazdı)
Yuregine saglik, guzel ses. Bir gun ben de sarki soyleyecem ama siz duymayacaksiniz.![]()
Sağol babacım, işte en makbul olanı budur karşiim, sonra aşık filan olurlar uğraşamazsın hem sonra (:
@Karga eğer önce cep telefonunun ses kaydedicisine kaydedip daha sonra vocaroo upload yaparsan daha kaliteli bir ses oluyor.
çok güzel olmuş ama vocaroodan kaynaklı ses kalitesizliği var
Evet, sonradan fark ettim @Larien artık o şekilde deneriz ve teşekkür ederim.
Keşke sesini kaldımasaydın ya, hani olurda genel forumda tartışırken agresifleştiğimde, gelip dinleyip sakinleşebilirdim, sesin meditasyon görevi görürdü (:
Zaten 1 aydan sonra vocaroo'dan siliniyor, burada da çalmaz... en son öyleydi yani. Lütfen mahrum bırakmayınız.