TR geneli ortak nokta ya işte. Diğer tüm illerdekiler ankaraya ok der bence. du bakalım belki değişir fikirler falan filanlarİstanbuldan 20 kişi Antalyadan 1 kişi katılınca orta nokta Ankara mı oluyo hacı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TR geneli ortak nokta ya işte. Diğer tüm illerdekiler ankaraya ok der bence. du bakalım belki değişir fikirler falan filanlarİstanbuldan 20 kişi Antalyadan 1 kişi katılınca orta nokta Ankara mı oluyo hacı
Anlaşılan @Heisenberg de gelirse halı saha ve hamam ekibi buluşacak sadece..
Forumda İstanbul'da yaşayan 637447 üye var.. kimse gitmiyor,
Mekanı basmamız yok mu? Jfkdjs
herkese özel izim yazmaya gerek var mı sen de davetlisin tabi herkesin katılmasını beklerizMesut korkusundan beni davet bile edemiyor bir de like atıp geçmiş ahaha😅
yok ben gitmezdim zaten o işin şakasıydı
herkese özel izim yazmaya gerek var mı sen de davetlisin tabi herkesin katılmasını bekleriz
Mesut senden neden korkacak -.-Mesut korkusundan beni davet bile edemiyor bir de like atıp geçmiş ahaha😅
yok ben gitmezdim zaten o işin şakasıydı
Mesut senden neden korkacak -.-
senle benim o iftar masasındaki dikkat çekiş...Acaba katılsam mı
Yönetimde olmak mümkün olduğunca tarafsız olmak değil mi ben mi yanlış biliyorum....senle benim o iftar masasındaki dikkat çekiş...
![]()
yemek yerine dayak yemek istemem.......Yönetimde olmak mümkün olduğunca tarafsız olmak değil mi ben mi yanlış biliyorum....
Gidin tabi kim ne diyecek...
Yönetimde olmak mümkün olduğunca tarafsız olmak değil mi ben mi yanlış biliyorum....
Gidin tabi kim ne diyecek...