Forumsal 2026 İftar Buluşması

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Ben sana sormadım mesut. Kimi evınde misafir edeceğini vs
Akabinde kımı alacağini vs .
Ben olsam senın yerınde olsam sana sorulan sorulara cevap vermen daha mantıklı olur.
Ki zaden @Myself ve @Exodus u konuya etıketledım ben .
Ben onların gelip gelmemesi üzerine karar vereceğim:
Eğer postumda sana sorulan soru yada sorular olursa o zaman cevap vermen daha olumlu olur.
Kısmetse @R-K'yı evimde misafir edicem, sırf gelebilsin diye @Canis Major 'u Kırklareli'nden kendim alıcam. Hatta @scope'a geçerken seni alıyım bile dedim.

Lafını yemeyeceksen @Myself'i gemisinden alır gelirim, ha Kırklareli ha uluslararası sular bir şey fark etmiyor zaten

❌ Ben senin yerinde olsam bana sorulan sorulara cevap veririm. Bu daha mantıklı olur.

❌ Sana sorulan sorulara cevap vermen daha mantıklı olur.

✅ Ben olsam senın yerınde olsam sana sorulan sorulara cevap vermen daha mantıklı olur.

@Myself ve @Exodus katılırlarsa gelirim.

varlığınla eksik olmayasın enderim..
malum maviderinliklerdeyim o yüzden bu organizasyona katılmam mümkün değil.. karada olduğum zaman aralığında bir organizasyona tekrardan denk gelme ihtimali olursa benimde Ali sözüm olsun Diyarbakıra taşınmış olsan da yanına gelip beraber katılım sağlarız.. öyle bir organizasyon içinde olmaktan mutluluk duyarım..

Mesut düşüncene sağlık şimdiden keyifli geçmesini dilerim..

saygılar arkadaşlar..

o şimdi çok uzaklarda
hayırlı iftarlar

Konuda çok ikonik mesajlar var :d
afiyet olsun şimdiden beyler.

Konuda erkolara özel yazmıyor ki.
Antalya'dan birlikte gelebileceğim ya da yolda alabileceğim herhangi bir üye yok sanırım. tek başıma gelemem kusura bakma Mesut :emo: Hem ben nerede kalacam hıhhh
Ankara ortak nokta güzel olurmuştu aslındaaaaaaa

Konuda erkolara özel yazmıyor ki.
Antalya'dan birlikte gelebileceğim ya da yolda alabileceğim herhangi bir üye yok sanırım. tek başıma gelemem kusura bakma Mesut :emo: Hem ben nerede kalacam hıhhh
Ankara ortak nokta güzel olurmuştu aslındaaaaaaa

İstanbuldan 20 kişi Antalyadan 1 kişi katılınca orta nokta Ankara mı oluyo hacı

Geri