Forumların birleşmesi olasılığının üyeler üzerindeki etkisi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yalnız ekran görüntüsüne objektif bakınca kendime ve nickime rönesans tablosunda absürt bir Rus akımının eseri dedim. Testonun dibine kadar koktuğu başka bir üye var mı? Yok.

@Publisher ben olmasam başka bir ekran görüntüsü de olurdu kaldı ki no pasaran benim bile çoğu zaman yapmadığım bir şekilde incelik gösterip kullanabilir miyim dedi. Nezakete boynumuz kıldan ince, kalın olduğumuz ya da geldiğimiz yerler zaten belli..

Şahsım adına yönetim değişikliğine burada en çok sevinen insanlardan biri benimdir. Mazimiz derin ve meşakkatli bir gül bahçesiydi. Sulamak yerine koparmak istediler. Ben de her seferinde dikenlerimi batırdım. Nasıl alim bildiği yoldan şaşmıyor ise ben de olduğum gibi görünmekten vazgeçmem. Zor olan böylesi..

birlesme olmasin ayrisma olsun forumsali tekrar ayirin

• Beğen
Tepkiler: 0
uzun ve hala devam etmekte olan akademik hayatımın deformasyonu olarak konu başlığını tez konusu sanmam.........
Elbistan Nureddin Favela Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nde yayınlanmış, yazarı ve hakemi dahil toplam 3 kişinin okuduğu makale başlığı gibi olmuş....

Chelt zaten yorumunu yaptı birleşme olmayacak rahatlayın arkadaslar
misafir perver olmayan insan sevmeyen yeni insanlarla tanışmayı sevmeyen kardeşlerimiz artık rahat bir nefes alabilir BRUH :emoji_relaxed:

birleşme olmasın sorun yok, medeniyetler beşiğinin temsilcisi ivan divandelen olarak diğer forumun hanımefendileriyle her daim gönül köprüsü kurmaya hazırım.

Geri