Forumların birleşmesi olasılığının üyeler üzerindeki etkisi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkesinki bir ekmek davası. Düşer mi düşmez mi bilemem tabi. Eh, burada biraz makyaj değişikliği deyince akla ilk gelebilecek ve göze çarpacak şeyler; kullanıcı ismi değişikliği, avatar değişikliği, uzun zamandır aktif olmayan üyelerin aktivitesinin yükselmesi, daha fazla yazmak vs gibi şeyler.

İkincisi ise yeni farkettiğim üzere kendisini fiziksel-ruhsal olarak(yaş, boy, aldatma, sevme) tanıtacak konulara daha sık yazmak. Daha fazlasını siz değerli forum üyelerine bırakmadan önce konuyu açmamda bana ilham kaynağı olan şu değerli mesajı bırakarak gidiyorum. Haydi herkese hayırlı işler:

1825A34F-AAD2-47FA-8613-D039682898A4.jpeg

Birleşmiş kadar olduk. Sokak sokak forumsalcılarımı arıyorum bazen skljsks

Benim için bişey değişmez. Foruma farklı karakterler girmesi buradaki mevcut ahalinin birbirinin kıymetini anlamasına neden de olabilir. Duygusal bir kimlik forumsal.

fb gssiz gs fbsiz olmaz derler yok mu bir divan ivandelenimiz

Birleşme olursa güzel olur, daha önceki birleşme sayesinde birçok harika insan ile tanıştım. Yine benzer durumlar olabilir, zaten bir heyecan ile giren kişilerin çoğu birkaç hafta sonra gelemeyecek ve online sayısı düşecek. Bu saatten sonra yeni üye gelip kayıt olmaz.
Sürekli aynı kişileri görmekten bıktık, taze kan her zaman farklılık yaratıyor. Şu an için değil ama ileride birleşme kaçınılmaz son. İki tane forumu yönetecek kapasitesi olan insan zaten yoktur, ikisi de erir gider zamanla.
Yönetime başarılar diliyorum ve kolay gelsin, şimdi her şey laylaylom. Bakalım stres yönetimi nasıl olacak.

İlgili forumların birleştirilmeyeceği kesin bir dille tekrar tekrar bildirildi. Anayasanın değişmez ve değiştirilemez bir maddesi değil tabi. İlerde karar değişebilir, bilinmez. Hâl böyle iken, diğer forumdan (orada açılan ilgili başlıktan öğrenerek, ya da daha önceden bilerek) buraya katılanlar olmaya başladı. Bu da kaynaşma adına bir nevi birliktir.

Ben diğer forumu da bilmiyorum. Forumsal net dışında forum üyeliğim yok. Hala forumsal diyorum zaten irc mi mirç mi yeminle o forum olaylarını bilmiyorum.

Gelsinler. Yani rahatsız olmam, Neden olmasın sevmeyen foruma girmez.

Forumlarda birleşme olmayacağı yönetim tarafından ilk baştan ifade edildi çünkü iki forum da üye kitlesi olarak çok farklılar ve bu tarz bir birleşme bir kere denendi sonuç ise fiyasko oldu. Üye kaybından tutun da yaşanan sıkıntılı süreci çoğu kişi biliyor.

İki forum değil aynı anda beş forum idare edenler bile olabiliyor. Ekip yeterli olduğu sürece sorun yaşanmaz.

Hangi forum onlar, bende anlamadım bir şey

lefty istemiyor ama bence birleşmesinden kazançlı çıkılabilir, hele de edebiyatçı birileri gelirse çok hoş olur.

Tamam adres ircrehberi.net aramızda kalsn kimse gormesn ama

Ekli dosyalar

• tenor_gif449969095330192833-1.gif
    tenor_gif449969095330192833-1.gif
    96.9 KB · Görüntüleme: 0
Geri