Forumların birleşmesi olasılığının üyeler üzerindeki etkisi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birleşirsede vbullettin olmasin xenfero dan devam lütfen. Oylamaya sunulabilir bu durum birlessin mi birlesmesin mi forum lar.

Ama benim görüşüm birleşmemesinden Teşekkürler yaksamlar :emoji_penguin:

lefty istemiyor ama bence birleşmesinden kazançlı çıkılabilir, hele de edebiyatçı birileri gelirse çok hoş olur.
Birleşme şart değil çünkü üye olmak isteyen zaten olur. Baştan söylendi böyle bir birleşmenin olmayacağı.

Forumun birleşmesi zor bir süreç, iki forum birbirinden çok ayrı. Burayı oraya oturtmak, orayı buraya alıştırmak zor olabilir.
İlla anlaşmazlıklar olur, bu da yönetimi epey zorlar.
Birleşme durumuna sıcak baksam da ben kalıcı olmayı düşünmediğim için pek bir şey fark etmiyor, olsada olur olmasada.

Cocuklar, ben yeni uye sevmiyorum .p Oyle cabuk kaynasan da biri degilim. Bazen sayfalarca kendi tanidiklarimi ariyor gozlerim. Herkes kendi forumunda mutlu mesut yasasin .p Kalbur ustu uyeler varsa, sinava tabi tutarak alabiliriz ama .p

Yeni gördüğünüz üye ve yöneticilerin bir çoğunun üyelik tarihleri eski, mesela ben 2019. Sadece üye olup ölü taklidi yaptık. Tabii forumsalcılar kadar eski değiliz.

Önceki devirde; forumsal, şuan ki başlığa konu olan forumdan daha düşük bir vbulletin versiyon kullanıyordu. Mevcut o forum şuan 3.8.11 kararlı sürümü kullanmakta. Dolayısıyla iki farklı formattaki forum birleştirmeleri aynı formatlara nazaran sancılı olur, kayıplar vermek olasıdır. Mesela forumsaldan, com.tr'ye geçiş süreci sonrası bir çok eski nick (belirli bir tarih öncesi muhtemelen) arafta kaldı, şifreleri çalışmadı vs. Muhtelif düzensizlikler, uyumsuzluklar oldu ve bazı şeylerin düzeltilmesi için hatırı sayılır zaman kaybedildi.

Aynı şekilde ola ki bir birleştirmede benzer durumlar yaşanacaktır ve sürece bu zahmetlerle girmek pek istenilen bir şey olmasa gerek. Yine de sâhiplerin bileceği bir iş ama ben de bir webmaster olarak asla böyle bir zahmete kalkışmazdım. Aynı formatlar olsa belki düşünürdüm.​

Son düzenleme:
hayır biz birleşmeyi sevmiyoruz xd kötüyüz biz ee kaka çocuklr ajxnbd

Forumlar birlesiyorda bizim mi haberimiz yok acaba shshh.. aslında istiyorlarda naz yapıyorlar gibi;dd

Geri