Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin bu nude merakın yüzünden kaç kişi banlandı hatırlıyor musun kjkhkhkhk rezillll ;qwForumdaki nudelesmeler konusu acilsada birkaç bişey atsakğ.
Senin bu nude merakın yüzünden kaç kişi banlandı hatırlıyor musun kjkhkhkhk rezillll ;qw
Yaa hani vardıydı ya şu grup goyguu yaren hatırlamıyor musunuz kız büyük kavga etmiştik sonra tolu ban kjkjkhkhAaa benim hicbiseyden haberim yok, nolmuskine meme falanmi attılar.
Troller miydi ?@angie Bunda birsey olmaz Ayşe forumun ortasında sevgilim dizime uzandı beraber film izliyoruz diye sükse yapan adamı gözünde büyütmene gerek yok . Tamam gizli saklı birsey olsa kabul ama onlara ait tonlarca mazlumun ifsası gibi postlar var. Özel mesajlar vs olsa sana hak veririm ama konuda birsey yok.
Dur orda bi adam vardı o mu bu -_-Yaa hani vardıydı ya şu grup goyguu yaren hatırlamıyor musunuz kız büyük kavga etmiştik sonra tolu ban kjkjkhkh
Durun bulmaya çalışacağımTroller miydi ?
Dur orda bi adam vardı o mu bu -_-
Üyeyi soruyom benDurun bulmaya çalışacağım
Yaa hani vardıydı ya şu grup goyguu yaren hatırlamıyor musunuz kız büyük kavga etmiştik sonra tolu ban kjkjkhkh
Offf sen o üye misinSenin kavga etmedigin kimse kalmadı ki zaten, bir ara kendinle dovusuyordun jdkd..
Konuyu hatirlamadim özelden yaz.
Offf sen o üye misin
Ben gidiyom ya bb
Sen uyu havayii sabah 5de kalkacaksin zaar