Forumlardaki cilveleşmeler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Eskiler bilir, bir ara forumda sevgili olan bazı çiftler içinizde bir şey kalmasın konusunu kimi zaman whatsapp olarak kullanıyordu. “Eve vardın mı?”, “evet cnm şimdiden seni özledim”, “sana dediğim gibi o şeyi yapmayı unutma” minvalinde… Açık ilişki de yaşayabilirler, umurumda değil tabi ama tuhaf geliyordu bana. O kadar “modern” değilim : ddd

Eskiler bilir, bir ara forumda sevgili olan bazı çiftler içinizde bir şey kalmasın konusunu kimi zaman whatsapp olarak kullanıyordu. “Eve vardın mı?”, “evet cnm şimdiden seni özledim”, “sana dediğim gibi o şeyi yapmayı unutma” minvalinde… Açık ilişki de yaşayabilirler, umurumda değil tabi ama tuhaf geliyordu bana. O kadar “modern” değilim : ddd
Bunu yapmadıysan da buna benzer şeyler yapmışsındır. Hemen bir yermişsin çoğayıp jfjfjjf

Üç bin beş yüz yıllık forum hayatımda bir forum manitosu yapıp cilveleşme yapamadım ya ona yanarım..
Yalnız bazıları eski yazdıklarını sildirmemiş görünce gülüyorum.. söz uçar yazı kalır çocuklar, anı yaşarken yazılanlara dikkat, ileride başınıza iş açabilir..
Neyse sadece cilveli hatunlar için kısa bir süre dm açtım.. ayak numarası 38'den büyükler gelmesin..

O zamanlar atesli ve parlak bir genç idik. Alımlı ve bakımlıydık tabiki karşımızdaki kişide oldukça güzeldi. Ama nasip olmadı yada zamanın şartları uymadı .Onunda mutlu bir ailesi var. En son foruma girdiğinde Özelden çoçuğunun fotosunu atmıştı. Bir yandan mutlu olduk bir yandan hüzünlendik .Dilerim hep mutlu olur.
Buradan

Beni düşürdü.. ateşli, parlak ve burnu güzel büyücü ahahah
Lan bir insan Kürt olup böyle bir burnu nasıl olabilir.. limonlu saçını sevmem sadece.

Senin merak ettiğin konu olmaz direk sorardın . Hayırdır sende yaşlandınmı oysa sen laf sokmadan durmazdın :)
Evleneceğim bir seneye... o yüzden kendime çekiduzen verdimhfjdjd konu beni ve sevdiklerimi ilgilendiriyorsa yine laf ederim ama aksi halde gülüp geçiyorum...
O değil de harbiden o burun nedir ya gerçekten çok beğendik hepimiz estetik mi doğru söyle...

Eevet evet geçen gördüm anlık da dilerim sende hep mutlu huzurlu olursun. Biliyorum senin karekterini az çok hatta zamanında beni sevmediğinide bu forum üzerinde söylemiştin :) Yok canım estetik değil tek estetik yerim var oda popom :D
sjsjsjs :)
Evleneceğim bir seneye... o yüzden kendime çekiduzen verdimhfjdjd konu beni ve sevdiklerimi ilgilendiriyorsa yine laf ederim ama aksi halde gülüp geçiyorum...
O değil de harbiden o burun nedir ya gerçekten çok beğendik hepimiz estetik mi doğru söyle...

• Beğen
Tepkiler: Aze
zamanında bunu çok eleştirmiştik, mesajları aradım ama bulamadım.
senin yazdıklarını hadi bir nebze normal karşılıyorum. içinden geçenler konusunda etiket yapıp size geleceğim gelirken şunu alayım mı, akşama şunu yer miyiz vb. mesajlar yazılıyordu. çok korkunç bir dönemdi.

hatirladigim kadariyla noah ve elit bir kiz arkadasi vardi.
biz getto'dakilerin anlayamayacagi duzeyde hep maximum seviye hayat yasarlardi. Ekmeksiz , sabah acele ile ise gitmeden masada duran portakal suyundan bir firt almak gibi...
- ufff yine kurul toplantisindayim
+ ya off sirketin gelir seviyesini yanlislikla 7 katina cikardim
- almaya gelicem de helikopteri babam aldi. Zeplinle geliyorum canim
+ tamam ben de ic isleri bakanini basimdan savdim gidip smootie icelim hadi
- gelirken sokakta ellerini acmis allah rizasi icin diye cumleler kullanan bir yasam formu gordum? Yeni bir tür sanirim he!

Geri