Forumlar aslında birer....

• Kullanıcı gamerbthn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3146 gün önce görüldü
Vay anasını Oggy'nin yazdığı üyeler merak uyandırıyor ama beni ilgilendirmez, sadece merak ettim. Kabul edin siz de merak ettiniz. Şimdi üstteki üye hakkında düşüncem. Forum oyunlarında buluşalım canlarım.

En eskilerden biriyim oginin avatarındaki dayıyı göbeğindeki çayı hatırlıyorum. herkes biliyordu demiş ama ben bilmiyom.
Nasıl olabilir böyle bişi larim.
Ayıpladım hepinizi,en çokta seni oggy.....

Ben bilmek istemiom kim kiminle şapmış.

Sorgulayan, tartışan, yorumlayan, içini döken hatta istediğinde sacmalanabilen ve bunu yaparken duyusal reseptörleriyle iletişim kurmamanın rahatlığıyla bir profil arkasında kalarak kendinle diyalog kurma platformudur forum.

Bütün ilişki türleri ise hiç bir platform farketmeden yaşanabilir. Ki buda insan olmanın normalidir.

Ortalığı kızıştırmak için gaz veriyor, oltaya gelmeyin bu kadar. :D
Kendimi yazdıklarimdan tenzih de etmedim bu arada,ahlak bekçiliği yapacak değilim amaç-davranış uyumsuzluğu irite edebiliyor bazen, o kadar. Bu forum indeksli baz almayın sadece.
Hak vermeniz gerekir,aksi halde sanal aleme hoş geldiniz plaketi verebilirim :aeg:
Ruh hastası kişisi daha ılımlı yorumlamış aslında fakat bahsettiği davranışların kökeni çoğu zaman aynı kapıya çıkıyor.
Neyse tamam :D

Murat’a göre de her yol tek kapıya çıkıyor yorumlarından anladığım kadarıyla.
Umarım kapının şifresini bilmiyordur.

Geri