Forumlar aslında birer....

• Kullanıcı gamerbthn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3145 gün önce görüldü
Forumlar aslında birer buluşma noktasıdır <3 insanları bu
aclk
luştururlar
ne güzel bir icat

Al bir ilginç konu daha[emoji3][emoji16][emoji23]

Bazı arkadaşlarımız forum üstünden görüşmemeliyiz, buluşmemeliyiz mümkünse telefon tivetir ve iskigram dahi vermemeliyiz diyorlar.

Ben de onlara diyorum ki ve buradan sesleniyorum ki; hepimiz memeliyiz ki.

Forumlar aslında birer ney bilmem ama, Forum deyince aklıma Ashriel gelir benim. Yıllar sonra beni tekrar forumlara üye yapan da kendisidir :d

HolySpectre yi de ne zaman görsem aklına Ashriel geliyor

HolySpectre yi de ne zaman görsem aklına Ashriel geliyor

Murat yaklaşık 11-12 yıldır tanıyorum kendisini ve bu tarz forumlara ilk üye olduğum zamanlardan beridir sanalalem de tanıdığım en eski arkadaşımdır kendisi. ve burada tanıdığım 1-2 kişiden biri de ashriel'dir. Senin aklına kim gelirdi acaba böyle bir durumda :)

çünkü üye olduğundan kısa süre sonra tartışma nedenimiz geldi o yüzden öyle dedim

İlk tartışmamız değildi. burayla da bir alakasının olduğunu düşünmüyorum :d

Murat yaklaşık 11-12 yıldır tanıyorum kendisini ve bu tarz forumlara ilk üye olduğum zamanlardan beridir sanalalem de tanıdığım en eski arkadaşımdır kendisi. ve burada tanıdığım 1-2 kişiden biri de ashriel'dir. Senin aklına kim gelirdi acaba böyle bir durumda :)

İlk tartışmamız değildi. burayla da bir alakasının olduğunu düşünmüyorum :d

aklımdan hiç çıkmıyor ki... demeliydin fdskh
arkadaş değiliz artık, konuşmuyoruz. :T:

ilk değildi de işte o en gıcığıydı benim için o yüzden hiç unutmicam sanırım. diğerlerinin sebeplerini anımsamıyorum zaten. ;d

aklımdan hiç çıkmıyor ki... demeliydin fdskh
arkadaş değiliz artık, konuşmuyoruz. :T:

ilk değildi de işte o en gıcığıydı benim için o yüzden hiç unutmicam sanırım. diğerlerinin sebeplerini anımsamıyorum zaten. ;d

Dile kolay 12 sene nasıl cıksın nasıl :d
evet değiliz :T:
Kabul ediyorum en hararetlisi en sonuncusu oldu :d

bilincaltlarimizin supruntulerini supurdugumuz halilardir

Çoğu zaman blog gibi kullanıyorum.
Güzel insanlar tanıdım.
Güzel cümleler okudum.
Çok çeşitli insan tipleri de gördüm :D
Öyle bir yer.

Hafızayı çöplük yapar. Mesela bu aralar aklıma (tebessüm eder) repliği takıldı.
Kırmızı hanıma tşk.

Alisveris yuvasi

Hepsi diil

Forumlar aslında buruşma noktasıdır.insanları buruştururlar yıpratırlar.güzel strateji

Çoğunluk; foruma bulaştığına bin pişman gibi duruyor. Ama sonuç olarak buradayız. Türk halkı olarak hep böyleyiz sanırım. Evlilik programlarından dert yanarız ama nedense o programlar gündüz kuşağında reyting rekorları kırarlar. Youtuber'lara bakıyorum ne kadar saçma insan varsa abone sayısı uçmuş gitmiş, sosyal medyada fenomen olanlar mesela, aslında çoğu hepimizin eleştirdiği ve merakla takip ettiğimiz kişiler.. Çok ilginç :d

Farklı inanç, farklı ideoloji, farklı kimlik ve kültürü bu mozaikte birarda bulunduran ortam. Nasıl yaklaşır ve yansıtırsan ayna gibi geri döner. Burası da yansıtma aslında. Bazen ışığın doğrusal yayılımı bazen pürüzlü yüzeyin ışığı saptırması gibi.

Bazen zaman kaybı desem de kendi adıma, çok güzel insanlar tanıdım burada. Görüştüm, evime aldım yanılmadım. Pişman olmadım.

Bazen elimle kapatsam da reelde görmesinler neden buraya girdiğimi diye yine bazen onlara söylemediğim üzüntümü, öfkemi ya da mutluluğu gelip sizle paylaştım.

Benim gözümde bütün üyeler bu mekanda birlikte yıllarımızı geçirdiğimiz için değerli. Sadece bu değerin sıralaması farklı...

Geri