Forumlar aslında birer....

• Kullanıcı gamerbthn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3146 gün önce görüldü
Apriori olan hiçbir şeyi kabul etmeyen bir ortamdir.
Gözlemlediğim kadari ile idealizmin anasini belliyor.
Fazla kaptirmamak lazim.

asdadjkl hiç güleceğim yoktu; yok farklı görüşler, yok farklı kimlikler,yok farklı tonlar... sondan üçe giren kategorileri mi değerlendiriyoruz? gerçi hak vermiyor değilim... yani ben de tanımasam 'Aaa! bunun önünde gömlek iliklerim' diyeceğim kişi çok.

Sadece 'Seks avcılığı' yazacaktım ben, yine uzattım.

Bir arkadaşımın güzel bir tanımlaması vardı: 'Forumlar,sosyal medya reel hayatın güzel bir minyatürüdür, hafife alma' diye ve eklemişti: 'Reelde çoğu insan birbirini düzüyor'.

Pü ne kadar ayip.

İnsanları aşağılayarak büyük adam olmuyorsun Murat. Seni kaliteli yapmıyor bu.

Benden abi tavsiyesi olsun alırsın almazsın.

İnsanın fikri neyse zikri de o. Benim yazdıklarımın özeti.

İnsanları aşağılayarak büyük adam olmuyorsun Murat. Seni kaliteli yapmıyor bu.

Benden abi tavsiyesi olsun alırsın almazsın.

İnsanın fikri neyse zikri de o. Benim yazdıklarımın özeti.

Ben kimseyi aşağılamadım,olanı söyledim.Deliye 'deli' demek gibi bir şey. Şahit olmuşlukların azdır belki ondan.
Admin olunca dolaylı ya da direkt her şeyden haberdar oluyor insan ve rastladıklarımı sıralama yaparsam birinci sırada o var.
Bir fikir,zikir,mental aktivite söz konusu değil yani.
Var olmuş,yaşanmış,tescillenmiş olaylar söz konusu.
Teşekkürler tavsiyen için dikkate alırım,belki.

Forumlarda Türkiyede yaşayanların ruhsal durumunu takip ediyorum. Kimilerinden ibret alıyorum, kimilerine acıyorum.

ben kızları
takip ediyorum

Murat öyle bisi yazmıssınki burda herkes seks hayatı yaşıyor heralde bunlarıda admin olarak tek sen görüyosun.
Bence admin olucak bi karakterde insan degilsin.

Hey Admin bey, sen yoksa avcı mısın? ahahaha
Ama bir yandan da hak verdim. Adamın gözü açılmış burada.

İlim irfan yuvasıdır. Herkes her konuda doktora sahibidir.
Ozanlar derneğidir. Herkes her türlü edebi esere hakimdir.
Dadaloğlu derneğidir. Herkes her konuda haklıdır, merttir, açık sözlüdür, delikanlıdır.
Yersen.

Forumlar sanal alemde dönen en büyük tiyatrolara zemin olan sahnelerden ibarettir.

(Yazar burada diğer gelişmiş sosyal ağlar hakkında fikri ve tecrübesi olmadığı için forumları bokluyor.)

Valla forumlardan önce sekis avcılığı yapabilceniz o kadar site program var ki ajsnsj.

Öyle düşünmemek lazım.
bence forumda çok masum insanlar var mesela marla ve maral.:parti:

Murat öyle bisi yazmıssınki burda herkes seks hayatı yaşıyor heralde bunlarıda admin olarak tek sen görüyosun.
Bence admin olucak bi karakterde insan degilsin.

En çok tercih edilen amacı vurguladım sadece ki bu forumu değil tüm forumları ele aldım.

Doğrudur,düşüneceğim. (Son cümle)

Valla ben Murat'a katiliyorum.
Forumlarin icinde gizli bir kapi var. O kapidan adimini atana kadar bir şeylerden haberin olmuyor. Ama o kapiyi gecince aslinda kimin elinin hangi ceplere girdigi konusunda aklin şaşiyor. Bir suru olay gordum yaşadim. İçinde olduklarim da var.

Bu konuyu gorunce aklima iki olay geldi. Birincisi Oggy'nin anonim katilabilinen bir sohbet uygulamasinda kanal acmasi ve forumdakileri oraya davet etmesi sonucunda, ortaya cikan bir kisinin neredeyse butun uyelerin kirli camasirlarini ortaya dokmesi.

İkincisi de eski uyelerden olan *siritik* ile vakti zamaninda yaptigimiz bi iddilasma uzerine actigimiz anket konusu. Anket, forumlarin bilgi paylaşim yeri mi yoksa arkadas,sevgili veya fuckbody bulma yeri mi'ydi.. *Siritik* bir kadin olmasina ragmen ikinci tercihi savunurdu. Ben ise birinci. Yillar sonra onun daha hakli oldugu ortaya cikti bence. Zira anket sonucu da oyle demisti.

okuduklarımdan sonra murata olan güvenim ucundan sarsıldı. seks avcılığı biraz ağır bir itham, bir de bunu bu forumda yıllarca yöneticilik görevi yapmış bir kişi söylüyorsa daha ağır. günah almak istemiyorum ama demek ki arka planda bir şeylere göz atılıyor (özel mesajlar gibi). forumda seks dönemini başlatan bir erkek üye ve bitiren bir kadın üye oldu ki bunu bütün forum biliyordu. muratın önermesi bu iki üye üzerinden ise yanlış, şayet doğruysa delikanlı gibi çıksın belgelerle açıklasın bu işin fitilini sen yaktın çünkü tatlım. ashfhfhdhs

o kadar sey yazdim, sonra vazgectim :D
Amann kim ne icin kullaniyor, bana ne

Nilu bence zaten nickini ironi diye almis arkadas, ruh hastasi degildir gibi
Umarim degildir yani :D

Geri