forumdan ve üyelerden sürekli şikayet edip, forumda herkesten fazla zaman geçirmek

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Forumdan üyelerden, yöneticilerden sürekli şikayet eden laf sokan memnuniyetsiz olan vs vs arkadaşlar. Herkesten fazla online olan degerli üye, üyeler​

ay ülke mi yönetiosnz?? .s
bskı bskı bskı .s
ne biçm form burası?? .s
üff ne biçm üyeler .s.s.s

ama üsttekine partner seçeyim,üstteki hakkında düşündüğümü yazayım,içimde kalanları dökeyim.

Gülüyorum lan.

Biri bana seslendi sanırım :p

Kafası karışıyordur ondan böyle davranıyordur :T:

İşlerin perde arkasında neler olup bittiğini bilmeyen insanlar ayrıca.

Olum yönetici bile laf sokuyo, gidin la burdan :D

Böyle bir konuyu da zaten admin ve alt grubu açardı forumda..Kendinden bile sıkıldığın anların olduğu bu hayatta forumdan sıkılmışsın çok mu dediğim konu ayrıca forum burası fazla büyütmeyin gözünüzde sıkıntıdan geliyor insanlar buraya paralı olsa zaten gelmeyiz.. :D

Geçen okuyorum ; burada ki herkes samimiyetsiz diyor adam in biri çoğu kez ama hep te laf sokuyor orada burada cevabını vermiştim ama gulse silmisti:p

Şikayetim var!!
Arada sürekli bir birine laf sokan insanlardan sıkılıp ara verdiğim oluyor. Öyle yapsınlar. :T:

güle sormuşlar neden dikenin var
beni gerçekten seven tutsun diye demiş

aklıma nerden geldiyse...

Ben bunu yapan birini tanıyorum.
Kendisi forumdaki insanlar hakkında çok güzel ileri geri konuşur ama sabah akşam buradadır. Birde o ileri geri konuştuğu insanlar ile aşırı derecede samimi olur. Sanırım psikolojisi bozuk. :|
Yazık be.

Normal şartlarda eğer silah zoru, tehdit, şantaj gibi bir durum yoksa beğenmeyen kimsenin sürekli şikayet ettiği bir ortamda kalmaması gerekir.

Ama eğer kalıyorsa ve hemen hemen en aktif kişilerden biri o ise, o kişinin ya psikolojik sorunları vardır yada kendini tatmin edemediğinden ötürü, ön planda olmak ve sivrilmek adına bu hareketleri yapmaktadır. Eğer buna çözüm arıyorsanız iki yoldan yürüyebilirsiniz.
Birincisi; sinek vızıltısı misali duymazlıktan / görmezlikten gelebilirsiniz. İkincisi, (bence) o kişi övgüye, ön planda olmaya veya konuşulmaya ihtiyaç duymakta ve bu sebeple övgüler düzün o kişiye, ne kadar harika, mükemmel ve coşkun bir insan evladı olduğunu anlatın ona. Forum içerisinde etiketleyin, popüler sayılabilecek konularda ondan bahsedin. Üye sözlük konusunu gündeme taşıyın. Konusu yoksa da açın. Ayın enlerinde oy verin. Kısa vadede de olsa çözüm getirebilir. En azından şikayetleri bir süre kesilir eminim.

ne_plokho.gif

Forumda bazı insanlar çok iyidir Fakat o iyi insanı çekemedikleri için şikayet ederler ve o iyi olan insan banlanarak kaybeden olur oysa forum kaybediyor :(

enteresan.
yani yazılardan karakter analizi yapabilmek!..
şöyle olabileceği birilerinin aklına gelir mi bilmiyorum "hoşuna gittiği için bunu yapması"
bu onun karaktersiz ya da psikolojik sorunları olduğunu göstermez.
hoş karşılanmamasını anlıyorum, en nihayetinde insanlar sanal ortamlara da(yazı ve resimlere) genel geçer ahlak kurallarını adapte ettiler.
belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum...
tartışması bol, hakareti az forum olması genelin tercihi ise saygı duyulmalı kısmı ayrıca 'tartışılabilir' tabi.
nie bunları korudum şimdi bilmiyorum, korumak ne demek onu da bilmiyorum :/

Geri