forumdan ve üyelerden sürekli şikayet edip, forumda herkesten fazla zaman geçirmek

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Yaşamak istemiyorum insanlardan nefret ediyorum vs vs diye şikayet eden insanlarız sonuçta, e ne zaman intihar ettik? demek ki tutan bir şeyler oluyor insanı her zaman. ikisi aynı şey mi bıdı bıdısı yapmayın evet aynı şey bana göre.

Ne Dediğini Bilmeden Konuşanların Sıkça Düşmüş Olduğu Durum.

Hem ağlarım hem giderim diyen taze gelin gibidirler ;)

3 - 4 kisi haric kimseyle isim yok :p
Yoneticilerle de iyiyim :p

Bazılarının hayatı gerçekten forumdan ibaret ama

Böyle mızmız insan çok. Güya kaleyi içten fethetmek isteyen üye. yahu şu kibirinden vazgeç önce.

Bunu forum bazında düşünmeyin s. edin asıl mesele yaşadığınız ülkede ki yönetimi eleştirip, hoşnutsuzluğunuzla burada kalmanız bu daha kafa kurcalayıcı.

diğer üyelere giydirmeden homurdanın

Benimdir o.

71aa1cc2af34a002d8e913255b45f67a.jpg

Çünkü neden mi, saçma sapan işlerinizi yüzünüze vurmam acayip hoşuma gidiyor :/

Nick verin anlamıyoz :sırıt:

Tutan bir şey vardır muhakkak ki zaman geçiriyordur forumda. Ama yalan söylemeyeceğim, fazlasıyla şikayet içeren postlar gördüğüm zaman ben de "burası forum sevmiyorsan başka forumlar da var" diye içimden geçiriyorum. Yine de beni çok da ilgilendirmiyor. Ben eğlenceme bakarım. Eğlenemediğim yerde durmam, sıkılırsam ara veririm. Şikayet etmemeye çalışırım fazlaca. Benim yapacağım şey bu olur, ötekisi bana biraz dramatik bir tavır geliyor.

beklenen davranıştır zira ne kadar çok vakit geçirirsen o kadar çok şikayet edersin.

Geri