forumdan ve üyelerden sürekli şikayet edip, forumda herkesten fazla zaman geçirmek

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Ülkedeki iktidarı beğenmeyenler de ülkeyi terk etsin o zaman bu kafa yapısıyla.
Şahane :mrslkm:

Bunu "rahatsiz"oldugu halde, "rahatsiz" oldugu insanlarla
"tercih" hakki olmasina ragmen
bulunma "rahatsizligi" olanlara sorabilirsiniz
belki bilincaltinda bir sucluluk duygusu olabilir ve bu kendini bir sekilde cezalandirma yontemidir, bilemem...

Ya da reel yaşamındaki olamamışlıklarının, söyleyemediği 'hayır'ların hıncını alıyordur.
Mahallenin delisi olup birilerine sarmak, öz keşiften daha kolay ve daha uyuşturucu.
Yoğun mutsuzluk seziyorum.

Ama onlar oyle sivrilince kendilerini ne kadar onemli hissediyorlar siz bilmiyorsunuz.

Bütün hayatım böyle geçiyor.

herkesten-nefret-etmek_968419.jpg

Şikayet var mı diye bakmaya geldim,gidiyom.

forumdan ve üyelerden şikayetçiyim aşşada görüyorum her meşazımı okuyup hiç beğeni vermiyorlar ULAN CEBİNİZDEN Mİ VERİYOSUNUZ TERBİYESİZLER BEĞENİ VERMİCEK OLAN BENİ DAHA OKUMASIN. O KADARRRRR.

Dogru soyluyorsunuz. Begeni konusunda cimriligin yayginlaştigini goruyorum.skj

ben bu tür üyelerden yöneticilik için yalakalık yapanlarına bile şahit oldum.. nette manyak mı yok.. ne ararsan var..

Benim beğenilerim neden 0 (yazıyla sıfır.)

Su an sikayet ederek aramizdan kayip sivrilmeye calistiginizi fark etmiyoruz sanmayin.
malumat hanim da onu yapmaya calisti az once ve ben ağına düştüm. skjh

Galiba ben oyleyim "begen" konusunda yani cimri dediniz ya
kanaat notu dusuk hocalar gibiyim
ama aciklayabilirim, ya da aciklamayayim "tatava yapmayip basip gecicem" bundan boyle :)

bu da benim bir numara, eugène. kendi yaptığımız açık viskiden dellendim. arkadaşlarım bana yürüyen johnny derler.

eugene.png

Forumu bırakıyorum diye konu açıp bırakamamak ile yarışır ;d

Şey değil mi o ya.
"Hem pekmezim dökülmesin hemde totom s.."

Geri