Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forumdan ve üyelerden sürekli şikayet edip, forumda herkesten fazla zaman geçirmek
Bunu "rahatsiz"oldugu halde, "rahatsiz" oldugu insanlarla
"tercih" hakki olmasina ragmen
bulunma "rahatsizligi" olanlara sorabilirsiniz
belki bilincaltinda bir sucluluk duygusu olabilir ve bu kendini bir sekilde cezalandirma yontemidir, bilemem...
Ya da reel yaşamındaki olamamışlıklarının, söyleyemediği 'hayır'ların hıncını alıyordur.
Mahallenin delisi olup birilerine sarmak, öz keşiften daha kolay ve daha uyuşturucu.
Yoğun mutsuzluk seziyorum.
forumdan ve üyelerden şikayetçiyim aşşada görüyorum her meşazımı okuyup hiç beğeni vermiyorlar ULAN CEBİNİZDEN Mİ VERİYOSUNUZ TERBİYESİZLER BEĞENİ VERMİCEK OLAN BENİ DAHA OKUMASIN. O KADARRRRR.
Su an sikayet ederek aramizdan kayip sivrilmeye calistiginizi fark etmiyoruz sanmayin.
malumat hanim da onu yapmaya calisti az once ve ben ağına düştüm. skjh
Galiba ben oyleyim "begen" konusunda yani cimri dediniz ya
kanaat notu dusuk hocalar gibiyim
ama aciklayabilirim, ya da aciklamayayim "tatava yapmayip basip gecicem" bundan boyle