aegishjalmur
Platin Üye
Mantıklı…. xdsabah sabah seda sayanı tavsiye ederim aegshsjjsjsjsjjd her derde deva seda sana da bir kapı açar elbet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mantıklı…. xdsabah sabah seda sayanı tavsiye ederim aegshsjjsjsjsjjd her derde deva seda sana da bir kapı açar elbet
Kargam ile flört ettin mi doğru söyle kadın sandığın dönem..... acil cevapBütün arkadaşlarım işyerinde tanıştılar ve evlendiler. Evet, Forum'da da artık birbirimizi tanıyoruz. Ama ben Karga (psinoza)yı bir süre Bayan sanmıştım mesela. Sanalda her tür yanılabilirsiniz. Bu nedenle hiç önermem. Tabi, kısmetin önüne de geçilmez. Olacaksa oluyor.
yani olmalı diye düşünüyorum. yoksa bu forumun ayıbı.Fakbadisi mi var forumun?
püü alla cezanızı vermesin ya mübarek ramazan günü fakbadi mi olur
yani olmalı diye düşünüyorum. yoksa bu forumun ayıbı.
Birilerinin doğruyu söylemesi gerekiyordu ahahah : DErkekler arasında kim daha çok götürdü atışması olur. Erkekler her zaman ve her konuda iddialaşır.
Tartışmışlığız olmuştu.Kargam ile flört ettin mi doğru söyle kadın sandığın dönem..... acil cevap
Kötü örnek oluyorsun.. :dGeçmişte oldu. Bu saatten sonra da olmaz. Sanırım. :ddd