Forumdan sevgilisi olan üyeler

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@Laedri hahahhh.. dersimliydi adii yaaa .. neyse bosverrr sanal ask iste:Dd

@Kurt o donemler o irc cok populerdii yaa cok takiliyordukk genclik istrr

Arkadaslar benim ask hikayem forum disiydi. Uzerinden 100 milyon yil gecmis. Forumda hic sevgilim yoktui olmadii lol

bu forumda sadece 2 kişi beni ilgilendiriyor digerleri pek umrumda deil

Bütün arkadaşlarım işyerinde tanıştılar ve evlendiler. Evet, Forum'da da artık birbirimizi tanıyoruz. Ama ben Karga (psinoza)yı bir süre Bayan sanmıştım mesela. Sanalda her tür yanılabilirsiniz. Bu nedenle hiç önermem. Tabi, kısmetin önüne de geçilmez. Olacaksa oluyor.

Bütün arkadaşlarım işyerinde tanıştılar ve evlendiler. Evet, Forum'da da artık birbirimizi tanıyoruz. Ama ben Karga (psinoza)yı bir süre Bayan sanmıştım mesela. Sanalda her tür yanılabilirsiniz. Bu nedenle hiç önermem. Tabi, kısmetin önüne de geçilmez. Olacaksa oluyor.
Kargam ile flört ettin mi doğru söyle kadın sandığın dönem..... acil cevap

forumdan sevgilisi olanı değil de fakbadisi olanı varsa bak onu bi merak ederim.

ben forumdan birinden hoslaniomda diyemem of ne yakisirdik zalım fiLan ehueuueh

Geçmişte oldu. Bu saatten sonra da olmaz. Sanırım. :ddd

Oldu oldu oda oldu o bokuda yedım. sanırım ibrahımın ılk kurdugu dönemdi o zaman daha hızlıydım belkıde yalnızlıktan dolayı kısaca yaşandı bitti.sayı olarak 4 adet manıtam oldu :D
@Sezen yıne ırc de saat almış ben laptop aldım @eTheRciTy`,in hodri net de web sitelerine bakarken tanıstım nicki Dishy ıdı. canım bana toshıba laptop alırmısın dedı . o zaman pahalı ıdı. aldık izmir caddesınde bulustuk kızla (sonradan evlı cocuk sahıbı oldugunu oğrendım ) guzelce yedık ıctık hesabi odedım laptobu verdım. oda yanağima öpücük kondurdu. ondan gerıye sadece o opücük kaldı.
sonrdan durumu @eTheRciTy`e anlattım 1 ay benımle dalga gectıler. birgun gelırse buraya ınsallah okur ve anılar tazelenır :D

Son düzenleme:
Geri