Minyonita ve Aeg yi kiniyorum....
Desmeyin yarami
Desmeyin yarami
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden…Minyonita ve Aeg yi kiniyorum....
Desmeyin yarami
Ben sevdim. Yillarr onceydi tabiii... mektupda yollladim hediyede felan. Ama hic gorusemedik .. ben amerikada o istanbulda. Galiba naivligimide kullandi. Yada bakti bunun buraya hic gelecegi yok bende arkadasimin exini kendime sevgili yapim. Yaa bide boyle bi omurgasiza yillarimi verdim resmen. Aptallik isteNeden…
100 avro da gönderdin mi kızBen sevdim. Yillarr onceydi tabiii... mektupda yollladim hediyede felan. Ama hic gorusemedik .. ben amerikada o istanbulda. Galiba naivligimide kullandi. Yada bakti bunun buraya hic gelecegi yok bende arkadasimin exini kendime sevgili yapim. Yaa bide boyle bi omurgasiza yillarimi verdim resmen. Aptallik iste
Yok be ozaman $ vardi. Saat almistim. Basinda paralanmistir insallah100 avro da gönderdin mi kız![]()
Sanaldan manito yap, saat al gönder oh.. ulan şöyle saf bir gurbetçi bize denk gelmedi.. bize denk gelenler ağlıyorlar hemencecik öldük bittik diyeYok be ozaman $ vardi. Saat almistim. Basinda paralanmistir insallah
Ayy varya diline dusmesin kimse fenasin fenaaaaaa ... aman diyorum ya derinlere indiginde huzun vardi ama guzel anilardi yaaSanaldan manito yap, saat al gönder oh.. ulan şöyle saf bir gurbetçi bize denk gelmedi.. bize denk gelenler ağlıyorlar hemencecik öldük bittik diye
Neyse sende artık tecrübe edindin, kimseye bitini vermezsin ahahah.
Millete saat gönder bize yemek ısmarlama.. diyecek sözüm yok kek güzeli.
öyleyiz, tebriğini kabul ediyorum.kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorumsanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
samimiyetsizliğini de kabul et o haldeöyleyiz, tebriğini kabul ediyorum.
Kız kardeşim yok. Ehehekendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorumsanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
Ben sevdim. Yillarr onceydi tabiii... mektupda yollladim hediyede felan. Ama hic gorusemedik .. ben amerikada o istanbulda. Galiba naivligimide kullandi. Yada bakti bunun buraya hic gelecegi yok bende arkadasimin exini kendime sevgili yapim. Yaa bide boyle bi omurgasiza yillarimi verdim resmen. Aptallik iste