Forumdan sevgilisi olan üyeler

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
İş adamıyım diye tanıtmak mı? O neymiş ya.

Ben sevdim. Yillarr onceydi tabiii... mektupda yollladim hediyede felan. Ama hic gorusemedik .. ben amerikada o istanbulda. Galiba naivligimide kullandi. Yada bakti bunun buraya hic gelecegi yok bende arkadasimin exini kendime sevgili yapim. Yaa bide boyle bi omurgasiza yillarimi verdim resmen. Aptallik iste

aşkın sanalı olmaz, biri dikkatinizi ve ilginizi çeker tanışırsınız ardından randevulaşır gündelikte tartarsınız. baktınız gönlünüze ve aklınıza hitap ediyor birlikte yol yürürsünüz. internetten tanışıpta buluşmamak nedir allasen.

• Alkış
Tepkiler: ne
Ben sevdim. Yillarr onceydi tabiii... mektupda yollladim hediyede felan. Ama hic gorusemedik .. ben amerikada o istanbulda. Galiba naivligimide kullandi. Yada bakti bunun buraya hic gelecegi yok bende arkadasimin exini kendime sevgili yapim. Yaa bide boyle bi omurgasiza yillarimi verdim resmen. Aptallik iste
100 avro da gönderdin mi kız :)

Yok be ozaman $ vardi. Saat almistim. Basinda paralanmistir insallah
Sanaldan manito yap, saat al gönder oh.. ulan şöyle saf bir gurbetçi bize denk gelmedi.. bize denk gelenler ağlıyorlar hemencecik öldük bittik diye :)
Neyse sende artık tecrübe edindin, kimseye bitini vermezsin ahahah.
Millete saat gönder bize yemek ısmarlama.. diyecek sözüm yok kek güzeli.

Sanaldan manito yap, saat al gönder oh.. ulan şöyle saf bir gurbetçi bize denk gelmedi.. bize denk gelenler ağlıyorlar hemencecik öldük bittik diye :)
Neyse sende artık tecrübe edindin, kimseye bitini vermezsin ahahah.
Millete saat gönder bize yemek ısmarlama.. diyecek sözüm yok kek güzeli.
Ayy varya diline dusmesin kimse fenasin fenaaaaaa ... aman diyorum ya derinlere indiginde huzun vardi ama guzel anilardi yaa

Dusunsene sana armagan ettigi sarkiyi bile yillarca her duydugunda insan hic ozler aglarmi.. ben ozleyip agladim ya

Bu arada evlenmis bi cocugu vardi en son duydugumda.

Yaa iste oyle :))

kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorum :D sanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs

uzak mesafe iliskisi mi? artıları da olabilir. ayrılınca bi daha görmezsin. aynı muhitte olunca sürekli denk geliyosun sacma bi sekilde.s

kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorum :D sanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
öyleyiz, tebriğini kabul ediyorum.

ben bişi anlamadım kimlerin başı bağlı kimlerin değil liste var zannettim

Kız kardeşim yok. Ehehe

Kız Sezen, cem yılmazın dediği gibi abd de taş ocağında mısın be kızım çık bi dışarı gez ula. Ne işin var senin sanalla manalla. :D

Ne oldu şimdi sonuç, çıkarıp gösteren yok mu ?

Geri