aegishjalmur
Platin Üye
8 demiş… yok mu bir kafa göz girmen…Anlamadım Gökhan..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8 demiş… yok mu bir kafa göz girmen…Anlamadım Gökhan..
Xashtur >> WP >> RRRRR Hayatım şakaydı o, tamamen konuda geyik amaçlı yazdım RRRR8 demiş… yok mu bir kafa göz girmen…
sjjsjsjzkdjz benim fingirdeşme sayısı bu….. neyse ki manitcilik 1(bir) adet…..2728292 tane..
bu kadar temiz kalmayı nasıl başarabildin.ksszjdusBenim hiç olmadı..
Sjxjsjs açık sozlulukte Stock gibi ol.. fingirdesmeler sayılmaz..sjjsjsjzkdjz benim fingirdeşme sayısı bu….. neyse ki manitcilik 1(bir) adet…..
Yapmayarak.. bir kere yaparsan duramazsin dedilerdi onları dinledim.. sjxnsnxebu kadar temiz kalmayı nasıl başarabildin.ksszjdus
kzkzjzjzjzhzjjshHhzjajha abv ahhahahhhhahahajsjsYapmayarak.. bir kere yaparsan duramazsin dedilerdi onları dinledim.. sjxnsnxe
İfsalayayim mi.. zaten hal hatır sormaz oldun sana bir kılım...sıffır sıffır sıffır :d
Geliyorum. En merak ettiğim aeg kimlerle findik kirdi kslsm@aegishjalmur sevgilileri ifşası için DM.
Başta 1 eksik herhalde… şu an bile var diyenler favsıffır sıffır sıffır :d
Yanlış anlaşılma olmadi insallah SEVGİLİ yapmayarak demek istedim.. sjxjsjxnskzkzjzjzjzhzjjshHhzjajha abv ahhahahhhhahahajsjs
Evet bunu ben de merak ediyorum kim o seçilmiş kişiler..Geliyorum. En merak ettiğim aeg kimlerle findik kirdi kslsm