Ashriel
Gümüş Üye
Vay.. tamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vay.. tamam
tertemizim elhamdülillahçoğşükğr :dBaşta 1 eksik herhalde… şu an bile var diyenler fav
Sayı ve nick alalım?Arkadaşlar , forumdan olacak. N ye basamamışım.
Şuanda düzenleme yapmama müsade etmiyor sistem.
Fingirdesme baska bi kategori..valla o da herkesi kapsiyosjjsjsjzkdjz benim fingirdeşme sayısı bu….. neyse ki manitcilik 1(bir) adet…..
Konuyu açan benim ben vermem.Hilal haric herkes anladı bence..
Sayı ve nick alalım?
Dur ben tünele gidiyorum şimdi ? ;dFingirdesme baska bi kategori..valla o da herkesi kapsiyo
Tamam verecem söz.Kurt nick verirse bombayı patlatırım ona göre…..
Tıp dünyasından ? ;dŞimdi soruyu anlamadım. Sevgilimiz forumdan biri mi olmalı yoksa harici sevgili olması da yeterli mi.
Forumdan..Şimdi soruyu anlamadım. Sevgilimiz forumdan biri mi olmalı yoksa harici sevgili olması da yeterli mi.
ben bomba bırakırım dedim sen söyle gerisi benim karışma :dddTamam verecem söz.
Sen de söyleyecen mi?
di mi ama… fingirdeşmek artık normalleştirilebilir mi arkadaşlar…..Fingirdesme baska bi kategori..valla o da herkesi kapsiyo
Ben kız olsam sen beni yiyormuşsun gibime geliyorda hadi neyse . Afiyet olsun madem der trip atardım ;d
Çoğu bilmez, bunlar kısa şorttan geziyordu.ben bomba bırakırım dedim sen söyle gerisi benim karışma :ddd
Duymak istediğim cevap bu değil :d başka?Çoğu bilmez, bunlar kısa şorttan geziyordu.
Gizliözne vardı. Gazi de sınıf öğretmenliği okuyordu. Adı büşraydı.