Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte bu yüzden sen, anlıyor musun?publisher hanım zamanında zurna forumu emanet edilmişti bana. gerçekten çok zordu. iki owner erkek sunucudaki herkese yürüyordu, ben saf saf forumda asansörde sıkışan üyeler sevişmesin diye savaşıyordum… kızlar foruma gelip “melodram çok kötü biri” diyorlardı. tam panele girip banlıcam, bu sefer dmler düşüyordu önüme… okumakla banlamak arasında kalıp ikisini de yapıyordum. bu gözler ne günahlar gördü de beşir gibi susup içimize attık. allahtan benim astımım yok <3 ya ölseydim…
Bizden bi bk olmaz.....
kitlene baştan yanlış yaptın anna k.Beni niye yazmadın......
yanlış yapmak benim ruhuma işlemiş.. bakarım cok doğruyum onu yanlış yaparak düzeltirim.. cünkü yaparım böyle şeyler.. yapacamda...kitlene baştan yanlış yaptın anna k.
üstüne para verseler olmam kız işim olmaz admin olmakla filan Xd@Klaus olsun, bir devrin kapanışını merak ediyorum da s . Ssjdsjdj
Jsdjdjd yia denemekten zarar gelebilir zndndüstüne para verseler olmam kız işim olmaz admin olmakla filan Xd