Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yönetici olamazsın W hnmcım.. yüreğin dar, geniş değil.. şu şikayet bölümünde üyelerin şikayetlerini bi yere kadar dikkate alırsın.. sonra hepimize söversin sen....
@Berdush yazmayı unutmuşum.Forum sorumlusu olarak : Angie ( Forumun bütün sorumluluğunu kendisine verirdim . Daha önceki platformlarda oldukca basarılıydı )
Hukuk sorumlusu olarak : HHA
Yarişma organizatörü Sade (marifetli ellerinin (IF/Forumsal isim hakkı onundur )
Yönetim sorumlusu olarak No pasaran ( sadece onun dısında kimsenın yönetime mudahale etmesını ıstemezdım )
Forum departman sorumlusu olarak : Gülarzu ( yönetimdeki kişilerin katagorı ve görevlerini no pasaran iştisare ederek belirlemelerını ısterdım. )
Forumda herkesın panelını acmazdım bu konuda yönetim sorumlusu ve forum sorumlusunun dısında kimsenın mudahale etmesını ıstemem . Öneri şikayet ve buna benzer bölümlerin sohbete acık olmaması için modaratör olmasını sağlardım. Eski forumsalcılar bilir avatar isteği bile onaydan gecerdı