Forumdan hangi Üyenin Yönetici/Admin olmasını isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
Yapacağı ilk şey ben ve Lefty çiçeğimi banlamak olur heralde...

Bu konuya yazinca admin olunuo mu pek1. Aa 10 kisi su nickin admin olmasini istemis hemen yapak

Forum sorumlusu olarak : Angie ( Forumun bütün sorumluluğunu kendisine verirdim . Daha önceki platformlarda oldukca basarılıydı )
Hukuk sorumlusu olarak : HHA
Yarişma organizatörü Sade (marifetli ellerinin (IF/Forumsal isim hakkı onundur )
Yönetim sorumlusu olarak No pasaran ( sadece onun dısında kimsenın yönetime mudahale etmesını ıstemezdım )
Forum departman sorumlusu olarak : Gülarzu ( yönetimdeki kişilerin katagorı ve görevlerini no pasaran iştisare ederek belirlemelerını ısterdım. )
Forumda herkesın panelını acmazdım bu konuda yönetim sorumlusu ve forum sorumlusunun dısında kimsenın mudahale etmesını ıstemem . Öneri şikayet ve buna benzer bölümlerin sohbete acık olmaması için modaratör olmasını sağlardım. Eski forumsalcılar bilir avatar isteği bile onaydan gecerdı

Forum sorumlusu olarak : Angie ( Forumun bütün sorumluluğunu kendisine verirdim . Daha önceki platformlarda oldukca basarılıydı )
Hukuk sorumlusu olarak : HHA
Yarişma organizatörü Sade (marifetli ellerinin (IF/Forumsal isim hakkı onundur )
Yönetim sorumlusu olarak No pasaran ( sadece onun dısında kimsenın yönetime mudahale etmesını ıstemezdım )
Forum departman sorumlusu olarak : Gülarzu ( yönetimdeki kişilerin katagorı ve görevlerini no pasaran iştisare ederek belirlemelerını ısterdım. )
Forumda herkesın panelını acmazdım bu konuda yönetim sorumlusu ve forum sorumlusunun dısında kimsenın mudahale etmesını ıstemem . Öneri şikayet ve buna benzer bölümlerin sohbete acık olmaması için modaratör olmasını sağlardım. Eski forumsalcılar bilir avatar isteği bile onaydan gecerdı
@Berdush yazmayı unutmuşum.

Olanlar yeterli daha fazlasina gerek var mı ,?
Bence yok .

Ay durum yanlış oldu, siz yazın anacım. Neyse bari hazır yanlış yazmışken yazayım.

Bence mevcut yöneticiler de üye olmalı. Yani yönetici olmamalı. Burası bir komün olarak yazılı olmayan kurallar çerçevesinde Zenith saat gibi çalışmalı. Mesela diyelim biri taşkınlık yapıyor, en güzel söven çıkıp sövmeli ve konu kapanmalı.

Haydi herkese mor rank.

Of be, bu da mı gol değil be! Kamdıramadık yine iyi mi.

Hiiiç fark etmez. Kim neymiş umrumda değil.

Geri