Stockholm Sendromu
Elmas Üye
dkkdjjsjshhahshhahhahshhahasksjjsjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pardon ?5337736 nickle aynı anda takılabildiğinizi biliyoruz……..
senin yaptığını fazlı polat yapmaz… not edildi.
Seninki duvar manzaralı pencerede hayal kurmak gibi bir şey...........
Böyle bi rekabetindmdndnndnd ay… neyse; sonucunda kazanan sen olmazsan net forumu bırakırım. Şakasız…iki isim önerilmiş biri mahlas biri ben :/ anket açılsın. kazanan yönetici olsun…
Seninki duvar manzaralı pencerede hayal kurmak gibi bir şey...........
Beni niye yazmadın......zoru başarırız, imkansız biraz zaman allslsksjsj
kaybedeceğimiz yarışa girdiğimiz nerde görülmüş… baktık kaybedecek gibiyiz, basarım parayı alırım forumu. yaparım seni de aşırı owner projelerin sorumlusu pumpkin admin latte, ohh…Böyle bi rekabetindmdndnndnd ay… neyse; sonucunda kazanan sen olmazsan net forumu bırakırım. Şakasız…
irc konularını sabote ediyorsun... olmaz...Beni niye yazmadın......
publisher hanım zamanında zurna forumu emanet edilmişti bana. gerçekten çok zordu. iki owner erkek sunucudaki herkese yürüyordu, ben saf saf forumda asansörde sıkışan üyeler sevişmesin diye savaşıyordum… kızlar foruma gelip “melodram çok kötü biri” diyorlardı. tam panele girip banlıcam, bu sefer dmler düşüyordu önüme… okumakla banlamak arasında kalıp ikisini de yapıyordum. bu gözler ne günahlar gördü de beşir gibi susup içimize attık. allahtan benim astımım yok <3 ya ölseydim…ben de melo hanım diyorum.
sinirlendikçe ban atıp rahatlasın.